Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Tukea kehittämistyöllesi
Kuntekon palveluista, ole hyvä!

Käytä hyväksesi Kuntekon ilmaista sparrausta, tehokkaita koulutuksia ja verkostoja,
joista saat kehittämistyöhön vauhtia, sujuvuutta ja tuloksia. Tarjoamme tukipalveluita kuntatyöpaikoille, kunta-alan johdolle, esimiehille ja työntekijöille - kaikkialla Suomessa.

Tutustu ja tule mukaan!

Sparraus

Kehittämistyön tueksi kuntatyöpaikoille

Sparraus on ulkopuolisen asiantuntijan johdolla tehtävää neuvontaa. Se on tarkoitettu kehittämistyön alku- tai käynnistymisvaiheeseen, kehittämisen suvantovaiheen tueksi tai mietittäessä kehittämistyön jatkoaskelia. Kunteko maksaa 1-2 sparrauspäivää.

Sisäisten kehittäjien
koulutus

Kunta-alan johdolle, esimiehille
ja työntekijöille

Vastaatko kehittämisprosessin käytännön toteutuksesta työyhteisössäsi tai organisaatiossasi? Tämän koulutuksen avulla saat keinoja ja menetelmiä toimintojen ja prosessien kehittämiseen. Tavoitteena on, että kehittämisprosessi omassa työyhteisössäsi etenee koulutuspäivien välillä. Yhteen koulutukseen valitaan enintään 50 osallistujaa. Koulutukset kestävät 2 päivää, joiden lisäksi on etukäteis- ja välitehtäviä.

Kehittämisverkostot

Tehokkaat verkostot kuntatyöpaikoille

Kehittämisverkostot ovat edullinen tapa tukea kuntatyöpaikoilla jo käynnissä olevaa tai käynnistettävää kehittämistä. Kehittämisverkostoja käynnistetään jonkin asian kehittämiseksi ja kokeilemiseksi tai jonkin toiminnon kehittämistyön tueksi. Tavoitteena on, että verkostossa on mukana 4-10 kunta-alan organisaatiota.

Oppimisverkostot

Kaikille avoimet oppimisverkostot

Oppimisverkostoja organisoivat Kuntekon yhteistyökumppanit ja niitä muodostetaan monista teemoista. Oppimisverkostojen toimintaan voit osallistua haluamallasi tavalla: esimerkiksi seuraamalla, mitä uutta alueella on keksitty tai tutkittu tai menemällä tiiviimmin mukaan verkoston toimintaan. Verkostoihin voivat liittyä kaikki halukkaat.