Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kuntekossa tapahtuu

Kuvia ja tunnelmia Kunteko-gaalasta

KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelman ensimmäisen kauden päättymistä juhlittiin Helsingissä gaalatilaisuudessa parinsadan ihmisen voimin. Kuntatyön kehittämisen saavutuksista olivat iloitsemassa niin yhteistyökumppanit kuin kouluttajat ja kuntatyön varsinaiset sankarit.

Lue lisää

Kemin kaupunki: Ihmeiden tekijä ja oman työn sankari

Kemin kaupunki palkittiin 16.11.2017 Kunteko-gaalassa Ihmeiden tekijät -sarjassa. Terveiset Kemistä tuo Heli Huhtamäki. Lisäksi videolla on oman työn sankari -sarjassa palkittu Jouni Rauta.

Kunteko-blogit

Kuntekolla on kaksi blogia: vieraskynä ja ohjelmablogi. Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta, tutkijoilta ja kuntakehittäjiltä kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet.

Vieraskynä:

Johtaja aukaisee latua!

FT Ossi Aura

Työelämän kehittämiseen liittyen olemme vuosien 2009-2016 tutkimussarjassa kartoittaneet jatkuvan parantamisen mallin käyttöä työn, työsuhteen, työkyvyn ja osaamisen kehittämisessä. Tulokset mallin käytön aktiivisuudesta ovat selkeät ja kiistattomat: johdon strategiatyö ratkaisee kaiken!

Lue lisää

Ohjelmablogi:

Kiitos ja kehu

Työmarkkina-asiamies Taija Hämäläinen

Mistä syntyy hyvä fiilis? Ja tarvitaanko sitä? Vai ollaanko me vaan täällä töissä, ja eihän töissä tarvitse olla kivaa? Viihtyvyyttä lisäävät teot voivat olla arjen pieniä tekoja. Huomioi ja auta muita, avaa ovi, hymyile hieman.

Lue lisää


Kunteko sosiaalisessa mediassa

@kunteko2020
Viikko sitten meillä oli hieno #gaala - kuviin, tunnelmiin ja videohaastatteluihin pääset kurkistamaan täällä!… https://t.co/LlxPvadOZp 0 0
KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelma
Viikko sitten meillä oli hieno gaala - kuviin, tunnelmiin ja videohaastatteluihin pääset kurkistamaan täällä! http://www.kunteko.fi/ajankohtaista/valokuvia-tunnelmia-kunteko-gaalasta
@kunteko2020
Erinomaisen työpaikan resepti Järvi-Saimaan Palveluisra 😀! @JSpalvelutOy @SKaksonen https://t.co/PUp6MWwIqs 2 5
@kunteko2020
"Mistä syntyy hyvä fiilis? Ja tarvitaanko sitä? Vai ollaanko me vaan täällä töissä, ja eihän töissä tarvitse olla… https://t.co/t7cJ7SrSI4 3 3