Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kuntekossa tapahtuu

Matka hyvään kuntoon jatkuu

Kunnossa kaiken ikää -ohjelman "Matka hyvään kuntoon -rekkakiertue" jatkuu jälleen huhtukuussa. Rekkakiertueella kannustetaan kaikkia työyhteisöjä ja työikäisiä liikkumaan, arkiaktiivisuuteen ja terveellisiin ruokailutottumuksiin ja siten ylläpitämään omaa työkykyään.

Lue lisää

Tuottavuus ja innostus ylös; osallistamalla kehittäminen -webinaari

Kunteko järjesti 14.3.2017 webinaarin, jossa pääpuhujana oli sisäisten kehittäjien valmentaja Kari I Mattila.

Kunteko-blogit

Kuntekolla on kaksi blogia: vieraskynä ja ohjelmablogi. Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta, tutkijoilta ja kuntakehittäjiltä kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet.

Vieraskynä:

Mitä päätöksenteko maksaa?

Muutosvalmentaja Aija Bärlund

Kunnissa päätösvalta risteilee valtuuston, lautakuntien ja johtajien viranhoidon välillä. Päätöksiä pyöritellään edestakaisin ja jätetään toistuvasti pöydälle poliittisen pelin tai puutteellisen valmistelun vuoksi. Huonon valmistelun takana on usein epäselvä toimeksianto.

Lue lisää

Ohjelmablogi:

Minne menet sote-työelämä?

Työympäristöasiantuntija Anna Kukka

Esitys valinnanvapauslaista on lisännyt palvelujen tuottajien kiinnostusta toimia laajemmin sote-markkinoilla. Sote-uudistuksen vaikutuksista henkilöstöön ei juuri puhuta. Isossa kuvassa sote-ammattilaisia näytetään käsittelevän kuin pelinappuloita.

Lue lisää


Kunteko sosiaalisessa mediassa

@kunteko2020
RT @TTK_viestii: Kansainvälisenä #työturvallisuuspäivä'nä 28.4. työpaikkoja herätellään turvallisuustiedon hyödyntämiseen. https://t.co/OkJ… 3 0
@kunteko2020
RT @suomidigi: Suomidigin kehittäjäfoorumilla suosittua myös digitalisoinnin periaatteet pähkinänkuoressa 1 0
KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelma
Pidä huolta voimavaroistasi! Tuottavuus, kasvu ja Suomen elinvoimaisuus esiintyvät päivittäin otsikoissa. Monesti keskustelussa varjoon jää tärkein tuottavuuden tekijä, työntekijä. Jos työntekijä on terve ja voi hyvin, on työyhteisöllä mahdollisuudet menestyä.
KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelma shared a link.