Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kuntekossa tapahtuu

Asiakastyötä kehittämällä palvelut paremmiksi

Asiakas ratkaisee ensihetkien perusteella, onko palvelu hyvää vai huonoa. Siksi asiakkaan kohtaamiseen tulee panostaa kuntapalveluissa entistä enemmän. Askolan kunta itäisellä Uudellamaalla on päättänyt laittaa kunnan vanhustyön lisäksi myös vanhustyön alihankkijoiden tukipalvelut kuntoon.

Lue lisää

Tuottavuus ja innostus ylös; osallistamalla kehittäminen -webinaari

Kunteko järjesti 14.3.2017 webinaarin, jossa pääpuhujana oli sisäisten kehittäjien valmentaja Kari I Mattila.

Kunteko-blogit

Kuntekolla on kaksi blogia: vieraskynä ja ohjelmablogi. Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta, tutkijoilta ja kuntakehittäjiltä kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet.

Vieraskynä:

Tampereen kaupunki uudistaa Lean-ajattelulla toimintakulttuuriaan

Kehittämispäällikkö Sarita Mäkelä

Tampereen kaupunki on uudistanut toimintamalliaan. Uudistuksessa keskeistä on toimintatapojen uudistaminen – rakenteet ovat tukiroolissa. Kumppanuus- ja kehittämiskulttuurissa henkilöstö kehittää, johtaminen on mahdollistavaa ja yhteisöllisyys vahvaa. Tätä toteutetaan Tampereen kaupungilla mm. Lean-ajattelun avulla.

Lue lisää

Ohjelmablogi:

Kiire kesytetään kehittämällä

Työmarkkina-asiamies Marko Heikkinen

Ministeritkin sen tietää, kiire ei lähde käskemällä. Hallituskauden alussa päätettiin vähentää väkeä ja seurauksena oli työuupumusta, sairauslomia ja lopulta puolivälissä resurssien palauttaminen entiselleen eli rekrytoitiin 3 uutta ministeriä.

Lue lisää


Kunteko sosiaalisessa mediassa

@kunteko2020
@HMLkaupunki omaishoit. koulutettu lääkeautomaatin käyttäjiksi. Säästyy työaikaa, turvallisuus paranee https://t.co/hK2d1jn0x0 #tekojentori 0 2
KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelma
Omaishoitaja Evondos-lääkeautomaatin käyttäjäksi Hienoa Hämeenlinna! "Teimme ehdotuksen, että voisimme kouluttaa asiakkaan luona tai lähellä asuvan omaisen käyttämään automaattia, ottamaan hälytykset vastaan ja hoitamaan ne. Hankkeella säästetään hoitajien työaikaa ja pitkiäkin ajomatkoja. Saadaan myös lääketurvallisuutta haja-asutusalueella asuville asiakkaille."
lääkehoitoon Evondos-lääkeautomaatin avulla. Pitkien välimatkojen vuoksi ...