Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kuntekossa tapahtuu

Kehittämisinto pitää suunnata oikein

Työpaikkojen kehittäminen on hyvä pitää sopivassa vauhdissa. Pohjoisella Pirkanmaalla Hämeenkyrössä mietittiin esimiesvoimin, kuinka säilyttää hyvä vire jatkumaan niin, että kaikki saadaan mukaan ja ettei ylilyöntejä tule.

Lue lisää

Lupa tehdä toisin -webinaari 22.9.2017

Webinaarissa kerrotaan, miten saada koko henkilöstön osaaminen ja potentiaali mukaan kehittämiseen.

Kunteko-blogit

Kuntekolla on kaksi blogia: vieraskynä ja ohjelmablogi. Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta, tutkijoilta ja kuntakehittäjiltä kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet.

Vieraskynä:

Jämsässä hyödynnetään digityökaluja yhdessä oppien

Puhtauspalvelupäällikkö Raisa Haverinen

Jos asiat voivat loksahtaa aikataulullisesti kohdalleen, näin tapahtui Jämsän Ateria-, Puhtaus- ja tekstiilipalvelut liikelaitoksessa vuonna 2016. Tällöin liikelaitoksen työntekijät saivat käyttöönsä henkilökohtaiset tablettikoneet, laitoshuoltajamme Päivi Himanen aloitti tuotekehittäjän erikoisammattitutkintokoulutuksen ja myös kaupungin sisäinen intra uudistettiin.

Lue lisää

Ohjelmablogi:

Tuloksellisuus on onnistumista

Työympäristötoimitsija Anne Ranta

Henkilöstön edustajat pitäisi nostaa avainasemaan, kun sote- ja maakuntauudistusta työstetään. He ovat parhaiten henkilöstön pulssilla. Uusien rakenteiden ja toimintatapojen onnistumisen edellytyksen takeena sote- ja maakuntauudistukessa on motivoitunut ja muutokseen sitoutunut henkilöstö.

Lue lisää


Kunteko sosiaalisessa mediassa

@kunteko2020
RT @PousiJouni: Korkean resilienssin omaavat ihmiset ja organisaatiot kokevat muutoksesta stressiä huomattavan paljon vähemmän - https://t.… 19 0
KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelma
Työterveyslaitos Työssä kuormittavien tekijöiden hallitseminen vaatii työntekijöiden kuulemista ja osallistamista työn kehittämiseen, kirjoittaa vanhempi asiantuntija Arja Ala-Laurinaho Työterveyslaitoksesta.
KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelma shared Työterveyslaitos's post.
@kunteko2020
RT @ReijoKarhinen: Kissa on nostettu pöydälle. Vahva lukusuositus. Tämän lukemalla ymmärrät enemmän työn valtavasta murroksesta. https://t… 90 0