Jaa:
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä

Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Hyvä kiertämään -kampanjassa jaetaan hyviä ratkaisuja kunta-alalta 

Tekojen torilla jaettu teko on paras teko

Työ on ollut murroksessa jo pitkän aikaa, ja nyt jos koskaan työelämässä tarvitaan hyviä tekoja. Erityisesti kunta-ala on ison myllerryksen äärellä: samaan aikaan yritetään sopeutua poikkeukselliseen tilanteeseen ja pitää hyvinvointiyhteiskuntaa yllä. Tämä tarkoittaa myös muutoksia työhön. Joillekin se tuottaa harmaita hiuksia: miten nyt tehdä noin kun aina on tehty näin. Sitten on niitä, jotka ovat jo kehittäneet vinon pinon huikeita ratkaisuja.

Me haluamme nyt yhdistää nämä. Auttaa pulassa olevia löytämään ratkaisuja työhönsä. Auttaa ratkaisuja tehneitä tarjoamaan vinkkejä sitä tarvitseville. Kuten sitä sanotaan, niin me olemme tässä yhdessä. Täytyy hieman ojentaa kättä, että kunta-ala voi painaa loistokkaana eteenpäin.

Joten laita hyvä kiertämään ja kerro kehittämistekosi Tekojen torilla.

Miten osallistun? 

Hyviä ratkaisuja eli kehittämistekoja kerätään Tekojen tori -sivulle, jossa on tällä hetkellä luettavissa jo yli 600 kehittämistekoa ympäri Suomea monilta eri toimialoilta. 

Kehittämisteot voivat olla isoja muutoksia tai pieniä arjen työtä helpottavia tekoja. Tekijänä voi olla yksittäinen nero tai kokonainen työyhteisö. Teot voivat olla myös ajalta ennen koronaepidemiaa tai tästä hetkestä. Ainoa vaatimus on, että teoilla on kehitetty työelämää kunta-alalla. Pienestäkin teosta voi olla iso apu jollekin toiselle.  Kaikki vuoden alusta 30.9. mennessä ilmoitetut kehittämisteot ovat mukana kilpailussa.

Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa. Klikkaat vain alla olevaa ”kerro kehittämisteko” -painiketta ja täytät lomakkeen. Voit myös vinkata meille jonkun muun tekemästä hyvästä kehittämistyöstä. Klikkaa alla olevaa "vinkkaa kehittämisteko" -painiketta ja täytä lomake. 

 

KERRO KEHITTÄMISTEKO       VINKKAA KEHITTÄMISTEKO
 

Parhaat hyväntekijät palkitaan

Jaettu teko on kaksinkertainen ilo, sillä nyt tekemällä hyvää jollekin toiselle voit voittaa kunniaa. Palkitsemme nimittäin parhaimmat jaetut teot toimialoittain Hyväntekijät-kunniakirjalla. Hyviä tekoja tullaan nostamaan myös esille Kuntekon somessa ja verkkosivuilla sekä kampanjassa mukana olevien kunta-alan järjestöjen verkostoissa. Koska hyviä tekoja on syytä juhlistaa, palkitsemme parhaimmat teot ja aktiivisimmat kunnat Kuntekon loppuseminaarissa, jossa juhlimme myös Kuntekon päättyvää ohjelmakautta yhdessä kuntakentän kanssa.

Laita hyvä kiertämään myös somessa

Tekojen torille kerrotut kehittämisteot kannattaa jakaa myös somessa, jotta hyvät ideat leviävät laajemmalle. Käytä julkaisun yhteydessä kampanjan hashtageja, niin muutkin löytävät hyvän työn sosiaalisesta mediasta. #hyväkiertämään #jaettutekoparasteko #hyväntekijät

 

Kampanjassa ovat mukana Kuntatyönantajat sekä pääsopijajärjestöt JUKO, SOTE ja Julkisen alan unioni JAU.​

Tekojen Torilla on tällä hetkellä 669 tekoa