Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kuntekossa tapahtuu

Sparrauksella tukea työllisyyskentän muutokseen

Ympäristö muuttuu jatkuvasti. Siihen on sopeuduttava ja kehitettävä tilalle jotain uutta. Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden Mika Itänen tietää henkilökohtaisesti mitä on olla keskellä muutosta. Siksi hän vajaa vuosi sitten painoi lähetä-nappia ja otti yhteyttä Kuntekoon.

 

Lue lisää

Varkaudessa luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut kehittävät kuntatyötä

Sisäisten kehittäjien valmennus käynnistyi Varkaudessa lokakuun 2018 lopussa. Kotihoidon työsuojeluvaltuutettu Riitta-Liisa Luostarinen ja Superin pääluottamusmies Marja Kiljunen kertoivat, miten valmennus on lähtenyt käyntiin.

Kunteko-blogit

Kuntekolla on kaksi blogia: vieraskynä ja ohjelmablogi. Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta, tutkijoilta ja kuntakehittäjiltä kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet.

Vieraskynä:

Itseohjautuvuus tarvitsee luottamuksen ilmapiirin ja johtajuuden muutoksen

tulosaluepäällikkö Johanna Sinkkonen

Järvenpään kokemukset itseohjautuvuuden matkalta ovat rohkaisevia. Suunnitelmallisella, johdonmukaisella ja muutosta tukevalla valmentamisella tiimit vastaavat nyt itseohjautuvasti työn keskeisistä asioista kuten asiakastyön suunnittelu ja organisoinnista, resurssien kohdentumisesta, palvelujen laadusta, tiimin osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvointitoiminnasta.

Lue lisää

Ohjelmablogi:

Kuntekosta potkua työpaikkasi kehittämiseen

Työympäristötoimitsija Anne Ranta

Työpaikoilla ja työelämässä tapahtuu jatkuvasti niin pieniä kuin suuria muutoksia. Yksi keino varautua organisaatioissa tapahtuviin muutoksiin on työntekijöiden ja työyhteisöjen kehittämisosaamisen vahvistaminen. Kehittämistoiminnan työpaikoilla tulee olla pitkäjänteistä toimintaa, sillä onnistuakseen kehittäminen vaatii organisaatioissa yhteistyötä, luottamusta, toisten kuuntelua ja arvostamista sekä linjajohdon aitoa tukea että osallistumista.

Lue lisää


Kunteko sosiaalisessa mediassa

@kunteko2020
Millaisia perheystävällisiä käytäntöjä teidän työpaikallanne on? Laita ne jakoon kommenttikenttään tai #tekojentori… https://t.co/VelnHxrZzC 2 5
@kunteko2020
RT @KukkaAnna: Lue @kunteko2020 Tekojen torilta https://t.co/ejP3AU0G7k palkittu Laukaan esimerkki potilassiirtoergonomian kehittämisestä.… 2 0
@kunteko2020
Millaisia perheystävällisiä käytäntöjä teidän työpaikallanne on? Laita ne jakoon kommenttikenttään tai #tekojentori… https://t.co/AIK8EYUIWZ 6 15