Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kuntekossa tapahtuu

Palvelumuotoilu alkaa kolmen webinaarin orientaationa, jatkoa seuraa työpajoina. Ilmoittaudu jo mukaan!

KunTeko tarjoaa keväällä ja syksyllä 2018 paljon kysyttyä palvelumuotoilua. Verkostossa saat käytännönläheistä perustietoa palvelumuotoilusta. Osallistumalla työpajoihin pääset kokeilemaan palvelujen asiakaslähtöistä kehittämistä...

Lue lisää

Kemin kaupunki: Ihmeiden tekijä ja oman työn sankari

Kemin kaupunki palkittiin 16.11.2017 Kunteko-gaalassa Ihmeiden tekijät -sarjassa. Terveiset Kemistä tuo Heli Huhtamäki. Lisäksi videolla on oman työn sankari -sarjassa palkittu Jouni Rauta.

Kunteko-blogit

Kuntekolla on kaksi blogia: vieraskynä ja ohjelmablogi. Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta, tutkijoilta ja kuntakehittäjiltä kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet.

Vieraskynä:

”Arki, ihmisen parasta aikaa!”

Toimitusjohtaja Marja Kaijala

Onko työyhteisössäsi paljon asioita, jotka ovat niin itsestään selviä, ettei niistä tarvitse edes puhua? Itse törmään sellaisiin jatkuvasti ja useimmiten ne liittyvät ihmisten väliseen yhteistyöhön.

Lue lisää

Ohjelmablogi:

Kunteko-ohjelma? Mikä se on? Kurssilainen kysyy

Työympäristötoimitsija Urpo Hyttinen

Kuntekon toinen ohjelmakausi 2018-2020 starttaa uudistettuna ja laajempana ja tähtää erityisesti peruskuntien ja tulevien maakuntien työelämän tukemiseen. Ja edelleen kuulen kysymyksen – mikä ihmeen Kunteko?

Lue lisää


Kunteko sosiaalisessa mediassa

@kunteko2020
@viertola_virpi Kiva Virpi, kun olit mukana! 😊 👌 0 0
@kunteko2020
#tekojentori'lla 255 tekoa! Uusimpana @cityofvarkaus kertoo, kuinka #työllisyyspalvelu'a on kehitetty asiakaslähtöi… https://t.co/EcNOeM4FFD 0 0
@kunteko2020
Ota Kuntekosta kaikki hyöty irti! Tule kuulolle webinaariin 8.5., niin kuulet kehittämistarinoita sekä pääset pohti… https://t.co/yltxHthcVD 3 4
KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelma
Meiltä on pyydetty paljon palvelumuotoilua. Arvatkaapa mitä?

Pian sitä saa! Valmistelemme paraikaa webinaarisarjaa, joka tutustuttaa palvelumuotoilun maailmaan. Webinaarien jatkona seuraa haastetyöpajasarja, jossa omaa haastetta pääsee ratkomaan palvelumuotoilun menetelmin. Hienoa, eikö?

Palvelumuotoilun webinaarisarjan ennakkoilmoittautuminen aukeaa ensi viikolla. Sillä välin voit ilmoittautua ...