Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kuntekossa tapahtuu

Riku ja Tunna haastavat laittamaan Tekoja Tiskiin - hyvä kuntatyö näkyväksi!

Riku ja Tunna yllyttävät kuntatyöntekijöitä ottamaan kynttilän pois vakan alta: nyt laitetaan Tekoja Tiskiin! Tehdään kunnissa hyvä työ näkyväksi. Tule mukaan: https://bit.ly/2sUSvPr !

Lue lisää

Riku ja Tunna haastavat laittamaan Tekoja Tiskiin

Riku ja Tunna yllyttävät kuntatyöntekijöitä ottamaan kynttilän pois vakan alta: nyt laitetaan Tekoja Tiskiin! Tehdään kunnissa hyvä työ näkyväksi. Tule mukaan: https://bit.ly/2sUSvPr ! ...

Kunteko-blogit

Kuntekolla on kaksi blogia: vieraskynä ja ohjelmablogi. Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta, tutkijoilta ja kuntakehittäjiltä kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet.

Vieraskynä:

Yhteen hiileen - hullut ideat – oppimisen ilo – teot ratkaisevat

Siikalatvan kunnan hallinto- ja talousjohtaja Seija Mäenpää

Noin puoli vuotta sitten havahduimme Siikalatvalla siihen, että meidän lukio taitaa hiljalleen hiipua, jos asialle ei tehdä mitään. Syksyllä 2017 aloittavia oppilaita oli enää alle kymmenen. Oli nopeasti tehtävä ratkaisuja, jotta vuoden vaihteen lukion hakuprosessiin saataisiin hakijoita.

Lue lisää

Ohjelmablogi:

Hyvä työntekijä saa kukoistaa hyvässä työyhteisössä

työmarkkina-asiamies Marko Heikkinen

Millainen on hyvä työntekijä? Ahkera, osaava, sitoutunut, rehellinen ja moni muu ihana superlatiivi kuvaavat kätevästi hyvää työntekijää. Sopisiko hyvän työntekijän kaavaan myös kyseenalaistava, kriittinen, pohtiva, kokeileva jne.?

Jokainen pitää itseään hyvänä työnteki...

Lue lisää


Kunteko sosiaalisessa mediassa

KunTeko 2020  kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma
Webinaariviikko pyörähtää käyntiin: huomenna on #palvelumuotoilu'n webinaari OSA III, jossa palvelumuotoilija Tom Hagelberg sekä Jaana Kivistö Vantaan nuorisokeskus Nupista keskustelevat palvelumuotoilun työkalujen käytöstä. Keskiviikkona puolestaan #työkulttuuri'n muutosta hyveiden avulla.✌️

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan: https://bit.ly/2LVQuhs
@kunteko2020
Webinaariviikko pyörähtää käyntiin: ti on #palvelumuotoilu'n webinaari OSA III, jossa palvelumuotoilija @tomppa_tom… https://t.co/MeTbQwUTqp 2 5
KunTeko 2020  kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma
Tekoja tiskiin! Riku ja Tunna @Kuntaventures2018 Riku ja Tunna yllyttävät ottamaan kynttilän pois vakan alta: nyt laitetaan #TekojaTiskiin! Tee kunnissa tehtävä hyvä työ näkyväksi. Tule mukaan: bit.ly/2sUSvPr!
#kuntatyö #kuntaventures2018 #työelämä #kunnat @JHLry @kuntatyonantaja @JUKOry @Jyty_ry @SuPerLiitto @Tehy_ry

https://youtu.be/y9seKFHR_TM
Riku
ja Tunna yllyttävät kuntatyöntekijöitä ottamaan kynttilän pois ...
KunTeko 2020  kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma
Työpiste Nyt on hyvä aika tarttua töissä asioihin, jotka kuormittavat aivoja turhaan. Virpi Kalakoski Työterveyslaitoksesta antaa siihen kuusi neuvoa.
KunTeko 2020 kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma shared Työpiste's post.