Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kuntekossa tapahtuu

Itseohjautuvuuden työpajat alkavat syksyllä 2019

Kunteko järjestää yhteistyössä Filosofian Akatemian kanssa seminaarin ja työpajan itseohjautuvuudesta. Filosofian Akatemian asiantuntijoina toimivat toimitusjohtaja Karoliina Jarenko ja valmentaja Nick Ahleskog. Seminaarin tavoitteena on lisätä ymmärrystä itseohjautuvuudesta, sen erilaiseista muodoista ja ilmenemistavoista. Työpajaan osallistuvien kanssa pohditaan heille sopivia tapoja edistää itseohjautuvuutta ja siihen liittyvää kehittämisen, kokeilun ja vastuunottamisen kulttuuria.

Lue lisää

Miksi Mikkelissä valmennetaan sisäisiä kehittäjiä?

Sisäisten kehittäjien valmennus parantaa Mikkelin kaupungin kehittämisvalmiuksia. Katso videolta palvelukehityspäällikkö Heli Hännisen ajatuksia valmennuksesta.

Kunteko-blogit

Kuntekolla on kaksi blogia: vieraskynä ja ohjelmablogi. Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta, tutkijoilta ja kuntakehittäjiltä kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet.

Vieraskynä:

Kiva ei saisi korostua vaikuttavuuden kustannuksella

Johtaja Pauli Forma

Digitaalisuus ratkaisee monia haasteita, joiden parissa työelämän kehittäminen on paininut vuosikymmenten ajan. Se antaa uusia mahdollisuuksia uudenlaisiin datoihin ja analyyseihin sekä toiminnan siirtämiseen ennaltaehkäisevään suuntaan. Hyvinvointiteknologia auttaa tekemään havaintoja esimerkiksi unesta, stressistä ja palautumisesta aivan uudella tarkkuudella. On hyvä, että tutkijat ja tutkimusprojektit tulevat uudella tavalla mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Digitaalinen työelämän kehittäminen on vasta alussa. Ydinasia on varmistaa, että digitaaliset ratkaisut tähtäävät vaikuttavuuteen ja että työelämän kehittämisellä on kansallisella tasolla toivottu suunta.

Lue lisää

Ohjelmablogi:

Onko minusta tullut yliesierikoisapulaisvaravaurioraivausvuorovarausratkaisupäällikkö?

ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu

Jotta tässä multitaskaamisen ja monenlaisten osaamisvaatimusten maailmassa pystyisi hoitamaan työnsä hyvin ja tuloksellisesti, on tärkeää pohtia työn sujuvuutta myös aivojen näkökulmasta ja kognitiivisen ergonomian keinoin. Kunteko-ohjelmassa tarjoamme kuntaorganisaatioille mahdollisuuden perehtyä asiaan tarkemmin ja saada käytännön keinoja ja ratkaisuja aivotyön sujuvoittamiseksi. Mitäpä jos siis kouluttautuisit työpaikkanne aivotyöagentiksi?

Lue lisää


Kunteko sosiaalisessa mediassa

@kunteko2020
Wau, Asikkalassa hyvinvointipalveluiden innovaattorit kehittivät lapsille ja nuorille Harry Potter -pakohuoneen. 🤩 https://t.co/gxsgmBnHkY 1 8
KunTeko 2020  kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma
Kunnossa kaiken ikää Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Vuoden 2019 teemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä. Nyt on oikea aika ilmoittaa oma tapahtumasi mukaan!

KKI-ohjelma kannustaa kaikkia KKI-hankkeita ja verkostokumppaneita ideoimaan omia tapahtumia Unelmien liikuntapäivään!

Unelmien liikuntapäivä täyttyy ...
KunTeko 2020  kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma
Photos from KunTeko 2020 kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma's post Työpajassa pohtimassa kuntatyön kehittämisen tulevaisuutta Kuntekon ohjelmaryhmän energisellä porukalla.