Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Tekoja tiskiin -kampanjassa etsitään kehittämistarinoita kunta-alalta

Lopeta vaatimattomuus ja laita tekoja tiskiin

Faktahan on se, että kunta-alalla tehdään hienoa kehittämistyötä jatkuvasti. Valitettavasti se jää usein piiloon. Suomalainen vaatimattomuuden mentaliteetti estää rehvastelemasta hyvällä työllä. Esille tuloa nakertaa myös harhaluulo siitä, että kunta-ala ei kiinnosta ketään. Näistä me olemme eri mieltä.

Hyvästä kehittämistyöstä pitää olla ylpeä. Koska kuka nostaa kissan hännän, ellei kissa itse? Kunta-ala on myös kiinnostava. Se on täynnä merkityksellisiä ja innovatiivisia tarinoita ihmisiltä ihmisille. Niistä pitää vain kertoa kaikille. Koska onko hyvää kehittämistyötä tapahtunut, jos kukaan ei tiedä siitä?

Joten heitä turha vaatimattomuus vaikka roskikseen ja laita niitä tekoja tiskiin. Kaikkien tekoja tiskiin laittaneiden keskuudesta palkitsemme parhaat, joten seuraa porkkanaa!

Näytetään maailmalle, että Suomen kunta-ala on täynnä upeita kehittämistekoja!

Miten osallistun?

Tekoja tiskiin -kampanjassa kehittämistekoja kerätään Tekojen tori -sivulle, kehittämistekojen keitaalle, jossa on tällä hetkellä luettavissa jo yli 400 kehittämistekoa ympäri Suomea monilta eri toimialoilta. 

Kehittämisteot voivat olla isoja organisaatiomuutoksia tai pieniä arjen työtä helpottavia tekoja. Tekijänä voi olla työyhteisö, isompi yksikkö tai koko organisaatio. Idea on voinut lähteä organisaation aivoriihestä, yksittäisen työntekijän nerokkaista aivoista tai vaikka kahvihuoneessa käydystä keskustelusta. Ainoa vaatimus on, että teko on jotenkin kehittänyt sinun ja työyhteisösi työtä.

Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa. Klikkaat vain alla olevaa ”kerro kehittämisteko” -painiketta ja täytät lomakkeen. 

KERRO KEHITTÄMISTEKO

 

Parhaat palkitaan 

Koska te, rakkaat kuntatyön kehittäjät, ansaitsette kultaa, palkitsemme parhaat kehittämisteot ja tekijät 20.11. järjestettävässä kutsuvierastilaisuudessa Gaalassa Helsingissä. Tulemme palkitsemaan aktiivisia organisaatioita, innovatiivisia tekoja, kehittämistekoja toimialoittain sekä oman työnsä sankareita, eli teitä kehittäjiä kehittämistekojen takaa. Kaikki vuoden 2019 aikana 31.10. mennessä ilmoitetut kehittämisteot ovat mukana kilpailussa. 
Tarkemmista kilpakategorioista ilmoitamme pian

Kampanjan tarkoitus on nostaa hyvä kuntatyötä esille sekä saada kuntatyöntekijät kertomaan ylpeästi omasta kehittämistyöstään. Kampanjassa ovat mukana Kuntatyönantajat sekä pääsopijajärjestöt JUKO, KoHo ja Julkisen alan unioni JAU.​

Tekojen Torilla on tällä hetkellä 424 tekoa