Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Tekoja tiskiin -kampanja on päättynyt - kiitos 139 kertaa!

Tekoja tiskiin -kampanja - jossa etsittiin uusia kunta-alan kehittämistekoja Tekojen torille - on tullut päätökseensä. Kampanjan myötä saimme huikeat 139 uutta kehittämistekoa Tekojen torille, kiitos kaikille osallistuneille! Palkitsemme parhaimmat kaikista vuoden 2019 teoista, joita on mielettömät 203. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Palkinnot jaetaan 20.11. Gaalassa, jonka yhteydessä julkaistaan myös voittajateot ja -tekijät koko kansan tietoisuuteen. Joten pysykää kuulolla!

Tekoja tiskiin -kampanjassa etsitään kehittämistarinoita kunta-alalta

Lopeta vaatimattomuus ja laita tekoja tiskiin

Faktahan on se, että kunta-alalla tehdään hienoa kehittämistyötä jatkuvasti. Valitettavasti se jää usein piiloon. Suomalainen vaatimattomuuden mentaliteetti estää rehvastelemasta hyvällä työllä. Esille tuloa nakertaa myös harhaluulo siitä, että kunta-ala ei kiinnosta ketään. Näistä me olemme eri mieltä.

Hyvästä kehittämistyöstä pitää olla ylpeä. Koska kuka nostaa kissan hännän, ellei kissa itse? Kunta-ala on myös kiinnostava. Se on täynnä merkityksellisiä ja innovatiivisia tarinoita ihmisiltä ihmisille. Niistä pitää vain kertoa kaikille. Koska onko hyvää kehittämistyötä tapahtunut, jos kukaan ei tiedä siitä?

Joten heitä turha vaatimattomuus vaikka roskikseen ja laita niitä tekoja tiskiin. Kaikkien tekoja tiskiin laittaneiden keskuudesta palkitsemme parhaat, joten seuraa porkkanaa!

Näytetään maailmalle, että Suomen kunta-ala on täynnä upeita kehittämistekoja!

Miten osallistun?

Tekoja tiskiin -kampanjassa kehittämistekoja kerätään Tekojen tori -sivulle, kehittämistekojen keitaalle, jossa on tällä hetkellä luettavissa jo yli 400 kehittämistekoa ympäri Suomea monilta eri toimialoilta. 

Kehittämisteot voivat olla isoja organisaatiomuutoksia tai pieniä arjen työtä helpottavia tekoja. Tekijänä voi olla työyhteisö, isompi yksikkö tai koko organisaatio. Idea on voinut lähteä organisaation aivoriihestä, yksittäisen työntekijän nerokkaista aivoista tai vaikka kahvihuoneessa käydystä keskustelusta. Ainoa vaatimus on, että teko on jotenkin kehittänyt sinun ja työyhteisösi työtä. Kaikki 15.10. mennessä ilmoitetut kehittämisteot ovat mukana kilpailussa.

Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa. Klikkaat vain alla olevaa ”kerro kehittämisteko” -painiketta ja täytät lomakkeen. 
Voit myös vinkata meille jonkun muun tekemästä hyvästä kehittämistyöstä. Klikkaa alla olevaa "vinkkaa kehittämisteko" -painiketta ja täytä lomake. 

 

KERRO KEHITTÄMISTEKO       VINKKAA KEHITTÄMISTEKO

 

Kampanjan tarkoitus on nostaa hyvä kuntatyötä esille sekä saada kuntatyöntekijät kertomaan ylpeästi omasta kehittämistyöstään. Kampanjassa ovat mukana Kuntatyönantajat sekä pääsopijajärjestöt JUKO, KoHo ja Julkisen alan unioni JAU.​

Parhaat palkitaan 

Koska te, rakkaat kuntatyön kehittäjät, ansaitsette kultaa, palkitsemme parhaat kehittämisteot ja tekijät 20.11. järjestettävässä kutsuvierastilaisuudessa Gaalassa Helsingissä.  Vuoden 2019 kilpailukategoriat ovat:

Ihmeiden tekijät
Ihmeiden tekijöinä palkitaan kuntaorganisaatioita, jotka ovat aktiivisesti ja rohkeasti kehittäneet kuntatyötä.  

Oman työn sankarit
Oman työn sankareina palkitaan kehittäjiä, jotka ovat olleet innostavina esimerkkeinä ja ovat rohkeasti uudistaneet omaa ja työyhteisönsä työtä.

Vuoden ympäristöteko
Vuoden ympäristöteosta palkitaan kehittämisteko, jossa on huomioitu kestävä kehitys ja ympäristön suojelu.

Vuoden yhdenvertaisuusteko
Vuoden yhdenvertaisuusteosta palkitaan kehittämisteko, jolla on edistetty yhdenvertaisuutta kunnassa. 

Vuoden teknologiateko
Vuoden teknologiateosta palkitaan kehittämisteko, jossa on käytetty innovatiivisesti hyväksi teknologiaa.

Vuoden viestintäteko
Vuoden viestintäteosta palkitaan kehittämisteko, joka on onnistunut nostamaan kuntaorganisaation imagoa rohkealla viestinnällä.

Parhaimmat teot toimialoittain 
Palkitsemme myös parhaat teot jokaiselta toimialalta. 

 

Tekojen Torilla on tällä hetkellä 613 tekoa