Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

 

Tekoja Tiskiin -haastekisa keräsi yli 70 haastetta ja lähes sata uutta kehittämistekoa. Kilpailussa oli mahdollista haastaa mukaan kollega, joka on kehittänyt kuntatyötä tai kertoa kehittämisteko omalta kuntatyöpaikalta Tekojen Torilla.

 

Palkitut teot ja työyhteisöt on nyt valittu. Kaiken kaikkiaan palkinnon sai yli 40 kunta-alan hienoa kehittämistekoa ja kehittäjää - ympäri Suomen ja kaikilta toimialoilta. 

 

>> Katso kaikki palkitut täältä (PDF).

 

– Monissa palkittavissa teoissa yhdistävänä tekijä on se, että on pyritty parantamaan työyhteisön hyvinvointia sekä kehitetty palveluja ja prosesseja sujuvimmiksi ja asiakaslähtöisemmiksi, kertoo ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu.

 

  • Innostavat teot -sarjassa palkittiin lähes 40 innostavaa ja esimerkillistä hyvää kehittämistekoa ja työyhteisöä kunnan eri palvelualoilta. 

  • Ihmeiden tekijät -sarjassa palkittiin Hämeenkyrön kunta, Ikaalisten kaupunki, Limingan kunta, Kontiolahden kunta, Kangasalan kaupunki ja Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymä. Nämä organisaatiot ovat aktiivisesti tuoneet kehittämistyötään esille Tekojen Torilla.

  • Oman työn sankarit -sarjassa palkittiin kuusi kunta-alan työntekijää, jotka ovat tuoneet erityisen aktiivisesti kehittämistä näkyväksi Tekojen Torilla. Palkittavat olivat hankeasiantuntija Laura Kelhä (Liminka), vastuuhoitaja Terhi Hakala ja sairaanhoitaja Pia Ekstam Hämeenkyrön kunnasta, palvelupäällikkö Kaija Rönni (Ikaalisten kaupunki).
     
  • Eniten haastaneet Tekoja Tiskiin -haastekisassa -sarjassa palkittiin neljä aktiivisinta Tekoja Tiskiin -kisan haastajaa. Hyvinvointijohtaja Kati Halonen (Kangasalan kaupunki), Henkilöstöjohtaja Nina Holopainen (Varkauden kaupunki), projektipäällikkö Taina Niiranen (Pirkanmaan liitto) ja Maria Vuorensola (FCG Oy).

 

 

– Kunta-ala tarvitsee tunnustusta hyvästä työstä, joten palkitsemme nyt kuntatyötä näkyväksi tehneitä työntekijöitä ja organisaatioita. Kehittämisen ei tarvitse olla hankalaa ja raskasta. Kuntekossa kannustetaan jokaista työyhteisön jäsentä kehittämään omaa työtään, kuvailee Anna-Mari Jaanu.

 

 

TEKOJA TISKIIN -haastekisan videot

Uusimmat haasteet

"Haastan mukaan kaikki Kainuun kunnat kehittämään itseään työpaikkoina!"


 


Tytti Määttä

Kuhmon kaupunginjohtaja