Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

HAASTA, KERRO, VOITA!

Osallistu TEKOJA TISKIIN -haastekisaan. Nyt on aika jakaa kuntatyön parhaat käytännöt! Hyväksi havaitut ratkaisut ja toimintamallit ansaitsevat tulla jaetuiksi muille. Tehdään kehittämistyö näkyväksi! Nyt laitetaan TEKOJA TISKIIN!

 

 

 

 

OTA HAASTE VASTAAN JA HEITÄ SE ETEENPÄIN - TEE TEKOJA NÄKYVIKSI JA VOITA KISA!

Nyt otetaan mittaa naapurikunnista ja haastetaan kollegoita - alan sisällä ja ja yli kunta- ja tulevien maakuntarajojen kertomaan kehittämistarinoita. Tavoitteena on 130 uuta kehittämistarinaa ja -tekoa Tekojen Torille tämän vuoden loppuun mennessä. Aktiivisimmat osallistujat ja innovatiivisimmat ideat palkitaan.

 

NÄIN OSALLISTUT

 • Kerro kuntasi, työpaikkasi tai organisaatiosi kehittämistekoja TEKOJA TISKIIN -haastekisaan, Kerro!
 • Heitä haaste eteenpäin kollegalle, alan sisällä tai naapurikuntaasi. Haasta!
 • Oletko töissä kunnassa tai kuntayhtymässä? Tunnetko jonkun joka on? Onko TEKOJA TISKIIN -haastekisa mielestäsi mahtava juttu?
  Kerro kaverille, kollegalle tai esimiehelle haasteesta! Jaa haaste Twitterissä, Facebookissa tai LinkedInissä.

 

TEE KEHITTÄMISTEKOJANNE NÄKYVIKSI TEKOJEN TORILLA JA VOITA KISA!

 

NYT JO MUKANA TEKOJA TISKIIN -HAASTEKISASSA:

 • Karkkilan kaupungin liikunta- ja nuorisosihteeri Anna Koivu on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin! "Hei Anna! Haastan sinut kertomaan Karkkilan kaupungin "Karkkila liikkeelle" -hankkeesta." Haastaja Kuntekon projektipäällikkö Maija Ruoho.
   
 • Jämsek Oy/Jämsän kaupungin kehittämispäällikkö Anna-Liisa Juurinen on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin!  "Jämsän kaupungissa kehitetään toimistopalveluja tulevaisuuden otteella - pallo Anna-Liisalle kertoa mitä ja miksi ja kuinka henkilöstöä on osallistettu." Haastajana Hannele Rahkonen, Työhyvinvointikoordinaattori, Jämsän kaupunki.
   
 • Jämsän kaupungin työhyvinvointikoordinaattori Hannele Rahkonen on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin.  "Jämsässä tehdään työtä "hyvän työn mallilla", josta kehtaa kertoa muillekin. Kerrohan Hannele mitä, miksi ja miten meillä hommia hoidetaan." Haastaja Anna-Liisa Juurinen, kehittämispäällikkö, Jämsek Oy. 
   
 • Keravan Opiston rehtori Mia Talikka on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin. "Mia! Sinä jos kuka osaat sanoittaa keravalaisia huippuja kehitysaskelia varsinkin, kun olet niin monessa sellaisessa itse mukana." Haastaja Kaupunkiaktivismin kehittämisen projektipäällikkö Anna Evilä Keravan kaupungilta.
   
 • Ilmajoen kunnan sivistyjohtaja Kirsi Kinnunen on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin! Haastaja Kuntekon projektipäällikkö Maija Ruoho.
   
 • Paimion kaupungin kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin! Haastaja Kuntekon projektipäällikkö Maija Ruoho.
   
 • Janakkalan kunnan henkilöstöjohtaja Maija Nivala on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin. Haastaja Kuntekon projektipäällikkö Maija Ruoho.
   
 • Siikalatvan hallinto- ja talousjohtaja Seija Mäenpää on haastettu kertomaan Siikalatvan kunnan tulevaisuuden lukion kehittämistyöstä. Haastaja Kuntekon projektipäällikkö Maija Ruoho.
   
 • Posion kunnan Hallintojohtaja Eija Ahola on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin! "Hei Eija, Teillä julkaistiin eilen Posion kunnan ensimmäinen hyvinvointijohtamisen malli, joka sisältää monia hyviä käytäntöjä. Esimerkiksi hyvinvointijohtamisen vuosikello, Vuoden positiivinen työntekijä -henkilöstöpalkinto, Vuoden innovatiivinen työyhteisö -tiimipalkinto tai vaikka tilinpäätöskahvit ovat kaikki käytäntöjä, joilla voisi osallistua haastekisaan." Haastaja Lapin yliopiston suunnittelija Heli Alaräisänen
   
 • Hausjärven kunnan asumispalveluvastaava Terhi Toikka on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin! Hei Terhi, haastan sinut tekemään näkyväksi hyvää kuntatyötä ja kertomaan kehittämisprojektistanne Tekojen Torille. Haastaja Hausjärven kunnan hallintosuunnittelija Lilli Salomaa.
   
 • Järvenpään kaupungin Ohjaamon palveluohjaaja Päivi Kemp on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin! "Työllisyyskummit! Haaste on heitetty......Anna mennä!:)" Haastaja Järvenpään kaupungin Työllisyysyksikön työllisyyskoordinaattori Marjo Kanninen.
   
 • Keski-Suomen seututerveyskeskuksen Laukaan sairaalan ergonimiavastaavat  Mia Huotari ja Liisa-Lotta Heinonen on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin. "Sain vinkin kollegalta, että teillä oli ollut erittäin mielenkiintoinen TURO-hanke." Haastaja Kuntekon projektipäällikkö, Maija Ruoho.
   
 • Jyväskylän kaupungin , I & O muutosagentti Tuija Koivisto on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin. Haastaja Kuntekon projektipäällikkö Maija Ruoho.
   
 • Pirkkalan kunnan fysioterapeutti Satu Lejman on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin. Haastaja Kuntekon projektipäällikkö Maija Ruoho.
   
 • Koha-Suomi Oy toimitusjohtaja Ari Mäkiranta on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin. Haastaja Kuntekon projektipäällikkö Maija Ruoho.
   
 • Lapinjärven kunnan sivistystoimenjohtaja Pia Aaltonen on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin. Haastaja Kuntekon projektipäällikkö Maija Ruoho.
   
 • Kuhmon kaupunginjohtaja Tytti Määttä on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin. "Kuhmossa kehittämistyö on alkanut toden teolla. Olisi hienoa saada kehittämistekojanne Tekojen torille" Haastaja Kuntekon ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu.
   
 • Kuhmon kaupungin talousjohtaja Eija Jansson on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin! "Kuhmossa tehdään hienoa kehittämistyötä. Saisimmeko tuloksia Tekojen torille?" Haastaja Kuntekon ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu.
   
 • Keravan kaupungin Kreava Keravan projektipäällikkö Anna Evilä on haastettu laittamaan Tekoja Tiskiin. "Teillä on mielettömästi meneillään Keravalla osallisuuden ja yhteisöllisyyden vahvistamiseksi. Haastan sinut kertomaan esimerkiksi osallisuusmallin kehittämisestä." Haastaja Kuntekon projektipäällikkö Maija Ruoho.

KATSO VIDEOHAASTEET:

Kunteko kerää kierroksia loppuvuotta kohti - ota nyt varaslähtö TEKOJA TISKIIN -haastekisaan ensimmäisten joukossa. Nyt on aika jakaa kuntatyön parhaat käytännöt! Hyväksi havaitut ratkaisut ja toimintamallit ansaitsevat tulla jaetuiksi muille. Tehdään kehittämistyö näkyväksi!