Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Webinaarit

Kuntatyön kehittämisen webinaarit

Tulevat webinaarit

Suunnittelemme tulevaa. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon tulevista webinaareista etunenänässä!

 

Menneet webinaarit

 

Hyveet työssä -webinaari 22.8.2018.  Hyveillä tehdään parempaa työkulttuuria. Webinaarin tallenne on Kunta.tv:n sivuilla.

 

Palvelumuotoiluun kuntatyössä orientoivat kolme webinaaria ovat katsottavissa Kuntekon Youtube-kanavalla. Palvelumuotoilun verkosto tarjoaa myös työpajoja, tutustu niihin täällä.

 

Henkilöstölähtöisen tuloksellisuuden kehittämisen verkosto käynnistyy aiheeseen orientoivalla webinaarilla 21.9.2018. Äänessä ovat Hausjärven hallintosuunnittelija Lilli Salomaa sekä valmentaja Timo Huttunen Muuvon Oy:sta. Webinaariin ilmoittautuminen on päättynyt, mutta siitä tulee myöhemmin katsottavaksi tallenne Kuntekon Youtube-kanavalle. Tutustu verkostoon ja työpajoihin täällä.
Aikaisempi Lupa tehdä toisin -webinaaritallenne vuodelta 2017 on katsottavissa Youtubessa.

 

Miten rakennetaan työntekijävetoinen kokeilukulttuuri? -livelähetys  27.9.2018. Soihtupuiston Isät Tomi Lamppula ja Pekka Lavila sekä Helsingin varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Ritva Lavinto keskustelivat, miten ja miksi Helsingin Kaakkoisen alueen päiväkoteihin luotiin työntekijävetoinen kokeilukulttuuri varhaiskasvatuksen vaikuttavuuden lisäämiseksi. Tallenne on katsottavissa Youtubessa. Lähetyksen jälkeen nousseiden kysymysten pohjalta Kuntekon ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu haastatteli Ritva Lavintoa. Kuinka paljon henkilöstöä kokeiluissa on ollut mukana? Paljonko aikaa kehittämiseen käytettiin? Miten henkilöstön ideoita ja kokeilujen kokemuksia kerättiin? Miten kokeilut levisivät eri päiväkotien välillä? Haastattelu (10 min.) kuunneltavissa täällä.

 

Case-webinaari Tampereen työllisyyspalveluiden kehittäminen asiakaslähtöisesti 5.10.2018. Jatkoa palvelumuotoilun verkoston suosituille webinaareille seurasi 5. lokakuuta kello 9.00-9.45, kun Tampereen työllisyyspalveluiden asiakaslähtöistä kehittämistä esittelivät Tampereen kaupungin kehitysjohtaja Mika Itänen ja palvelumuotoilun koordinaattori Katja Kumpulainen. Webinaarissa kuultiin paitsi Tampereen työllisyyskokeilun kokemuksista, myös ihan konkreettisesti asiakaslähtöisestä kehittämisestä - miten sitä on tehty ja miten se on muuttanut toimintatapoja. Webinaarin aineisto luettavissa Google Drivessa.

Kuntekon soittotunti Skypessä 9.10.2018 klo 9-10. Ideoimme yhdessä kuntatyön ja yhteiskehittämisen teemoja.

 

Kuntatyön kehittämisen webinaarit