Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Webinaarit

Kuntatyön kehittämisen webinaarit

Tulevat webinaarit

Perheystävälliset kuntatyöpaikat -työn ja muun elämän yhteensovittaminen

Teeman alla järjestetään keväällä 2019 case-webinaareja, joissa kuulet, miten perheystävällisyyttä on edistetty eri puolilta Suomea. Ilmoittaudu webinaarisarjaan, saat linkin webinaariin ennen kutakin lähetystä.

Etkö pysty osallistumaan kaikkiin webinaareihin vaikka haluaisit? Ei hätää, pyrimme tekemään tallenteet tai podcastit kaikista aiheista.

 • 27.3.2019 kello 9-10 Työn ja muun elämän yhteensovittamisen edistäminen työuran eri vaiheissa ja Työterveyslaitoksen palvelut työpaikoille, erikoistutkija Kaisa Törnroos ja ohjelmapäällikkö Salla Toppinen-Tanner. Katso tallenne.
 • 3.4.2019 kello 9-10 Hyvän elämän toimintamalli kunta-alalla, Johtava työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen KT Kuntatyönantajat. Katso tallenne.
 • 8.4.2019 kello 12.40-13.10 Case Nortamon perhekeskus, Rauman kaupunki, päällikkö Anna Kuromaa Rauman kaupunki
 • 16.4.2019 kello 9-10 Case Joensuun kaupunki, henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen
 • 29.4.2019 kello 9-10 Case Helsinki, HR-asiantuntija Susanna Puustinen, Helsingin kaupungin kaupunginkanslia / henkilöstöosasto
 • 13.5.2019 kello 9-10 Perheystävällinen työpaikka -ohjelma ja tunnus, Hankepäällikkö Lassi Köppä Väestöliitto
 • 20.5.2019 kello 9-10 Perheystävälliset käytännöt Kelassa, erikoissuunnittelija Catrina Filenius

 

Aivotyö -webinaari

Tarjoaa yleistajuista tietoa ja ratkaisuideoita aivotyön sujuvoittamiseen. Ilmoittaudu tästä linkistä ja ota samalla kantaa, mille toimialoille toivoisit aivotyöagenttivalmennusta. 

 • 11.4.2019 kello 9-10. Aivotyö -webinaari
 • Webinaarista tehdään tallenne. 

Sisältö:

 • Mitä on kognitiivinen ergonomia?
 • Mikä on työmuisti?
 • Onko aivotonta työtä?
 • Häiriöitä, keskeytyksiä, tietotulvaa ja epäselvyyksiä

Menneet webinaarit

 

Hyvän elämän toimintamalli kunta-alalla -webinaari 3.4.2019, Johtava työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen KT Kuntatyönantajat. Työ- ja perhetilanteet vaihtelevat, mutta onnistuminen niiden yhteensovittamisessa hyödyttää merkittävästi kaikkia. Hyvän elämän toimintamalli soveltuu kaiken kokoisille kuntaorganisaatioille ja niiden yksiköille, jotka haluavat edistää pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti työn ja muun elämän yhteensovittamista. Webinaarin tallenne on Kunta.tv:n sivuilla.​

 

Työn ja muun elämän yhteensovittamisen edistäminen työuran eri vaiheissa ja Työterveyslaitoksen palvelut työpaikoille -webinaari 27.3.2019. Erikoistutkija Kaisa Törnroos ja ohjelmapäällikkö Salla Toppinen-Tanner. Webinaarin tallenne on Kunta.tv:n sivuilla

 

Hyveet työssä -webinaari 22.8.2018.  Hyveillä tehdään parempaa työkulttuuria. Webinaarin tallenne on Kunta.tv:n sivuilla.

 

Palvelumuotoiluun kuntatyössä orientoivat kolme webinaaria ovat katsottavissa Kuntekon Youtube-kanavalla. Palvelumuotoilun verkosto tarjoaa myös työpajoja, tutustu niihin täällä.

 

Henkilöstölähtöisen tuloksellisuuden kehittämisen verkosto käynnistyy aiheeseen orientoivalla webinaarilla 21.9.2018. Äänessä ovat Hausjärven hallintosuunnittelija Lilli Salomaa sekä valmentaja Timo Huttunen Muuvon Oy:sta. Webinaariin ilmoittautuminen on päättynyt, mutta siitä tulee myöhemmin katsottavaksi tallenne Kuntekon Youtube-kanavalle. Tutustu verkostoon ja työpajoihin täällä.
Aikaisempi Lupa tehdä toisin -webinaaritallenne vuodelta 2017 on katsottavissa Youtubessa.

 

Miten rakennetaan työntekijävetoinen kokeilukulttuuri? -livelähetys  27.9.2018. Soihtupuiston Isät Tomi Lamppula ja Pekka Lavila sekä Helsingin varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Ritva Lavinto keskustelivat, miten ja miksi Helsingin Kaakkoisen alueen päiväkoteihin luotiin työntekijävetoinen kokeilukulttuuri varhaiskasvatuksen vaikuttavuuden lisäämiseksi. Tallenne on katsottavissa Youtubessa. Lähetyksen jälkeen nousseiden kysymysten pohjalta Kuntekon ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu haastatteli Ritva Lavintoa. Kuinka paljon henkilöstöä kokeiluissa on ollut mukana? Paljonko aikaa kehittämiseen käytettiin? Miten henkilöstön ideoita ja kokeilujen kokemuksia kerättiin? Miten kokeilut levisivät eri päiväkotien välillä? Haastattelu (10 min.) kuunneltavissa täällä.

 

Case-webinaari Tampereen työllisyyspalveluiden kehittäminen asiakaslähtöisesti 5.10.2018. Jatkoa palvelumuotoilun verkoston suosituille webinaareille seurasi 5. lokakuuta kello 9.00-9.45, kun Tampereen työllisyyspalveluiden asiakaslähtöistä kehittämistä esittelivät Tampereen kaupungin kehitysjohtaja Mika Itänen ja palvelumuotoilun koordinaattori Katja Kumpulainen. Webinaarissa kuultiin paitsi Tampereen työllisyyskokeilun kokemuksista, myös ihan konkreettisesti asiakaslähtöisestä kehittämisestä - miten sitä on tehty ja miten se on muuttanut toimintatapoja. Webinaarin aineisto luettavissa Google Drivessa.

 

 

 

Kuntatyön kehittämisen webinaarit