Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kehittämistyöhön vauhtia pelaten

Kunteko-ohjelma ja gälliwashere Oy ovat yhteistyössä luoneet uuden Topaasia®: työyhteisö -kehittämispelin. Peli soveltuu tiimin tai työyksikön toiminnan arvioimiseen sekä kehittämistyön vauhdittamiseen. Pelissä työyhteisön toimintaa arvioidaan keskustellen johtamisen, työelämän laadun, yhteistyön ja asiakaslähtöisyyden kannalta.

Pelaaminen on nopeaa ja tehokasta (jopa hauskaa) – se kestää vain noin tunnin – mutta tuottaa siinä ajassa yhteisen näkemyksen työyhteisön toiminnasta. Peli ohjaa löytämään työyhteisön tärkeimmän kehittämiskohteen eli Topaasia®:n.

Toimintaperiaate

Sinun ei tarvitse olla fasilitoinnin ammattilainen tai certified peopleperson master®tm. Riittää, että osaat sekoittaa kortteja ja seurata pelin ohjeita. Käytännössä peli on ratkaisu, kun haluat saavuttaa tiimin kehityspalaverissa konkreettisia tuloksia. Yhden pelin äärellä voi olla samanaikaisesti 5-10 henkilöä. Jos henkilöitä on enemmän kuin viisi, pelataan pareina. Katso videolta, miten peli toimii.

Peli auttaa tiimiäsi tunnistamaan ongelmiaan ja nostamaan kissoja pöydälle, kirkastamaan yhteistä suuntaa sekä tekemään yhteisiä ja priorisoituja päätöksiä etenemisestä. Alle tunnissa.

Hinnat ja tilaaminen

Pelejä voi tilata gälliwashere oy:lta tällä lomakkeella.

Yksi peli maksaa 249 euroa. 

Hintoihin lisätään alv 24 % sekä postikulut. Pelien toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Lisätietoa:

Jussi Galla
0400 246626
galla[a]galliwashere.com
www.galliwashere.com