Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Työelämäbrunssit

Kehitetään ja jaetaan kokemuksia yhdessä

Kunteko järjestää tarpeen mukaan alueellisia maksuttomia brunssitilaisuuksia eri puolella Suomea. Tilaisuuksissa jaetaan ja kerrotaan työelämän kehittämisen kokemuksia, kartoitetaan kehittämisen haasteita ja sovitaan jatkotoimenpiteistä. 

Työelämäbrunsseilla edistetään vertaisoppimista. Tilaisuudet voidaan toteuttaa esimerkiksi siten, että kukin osallistuva kuntatoimija jakaa muiden kanssa onnistumisia (hyviä käytäntöjä tai kehittämistekoja) sekä heille ajankohtaisia työelämän kehittämisen haasteita tai unelmia. Hyvät käytännöt dokumentoidaan esimerkiksi videoina tai ne viedään Tekojen Torille. 

Toteuttamiskonsepteja haasteiden ratkaisemiseksi

Jokainen osallistuja saa työelämäbrunssilta mukaansa oman to do-listan, jossa on ketterän kokeilun toteuttamiskonsepteja haasteiden ratkomiseksi tai hyvien käytäntöjen kokeilemiseksi. Mikäli yhteisiä haasteita löytyy, voidaan suunnitella alueellista yhteistyötä ja perustaa alueellinen verkosto tai toteuttaa työpajasarja, jonka avulla haasteita ratkotaan yhdessä. Kuntekon ohjelmahenkilöstö vetää tilaisuuksia.  

Työelämäbrunssien lisäksi Kuntekolta voi tilata omalle organisaatiolle tai alueelle esittelyn. Esittelyssä tehdään palveluja tutuksi ja voidaan pohtia yhdessä kehittämishaasteita ja ratkaisuja niihin. Esittely voidaan toteuttaa etäyhteydellä tai paikan päällä.

Tilaa alueellinen brunssitilaisuus tai esittely täällä!

Lisätietoa:

Anna-Mari Jaanu, ohjelmapäällikkö, puh. +358 50 572 4620 ja Maija Ruoho, projektipäällikkö, puh. +358 50 405 9989

Kehitetään ja jaetaan kokemuksia yhdessä