Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Työelämäbrunssit

Kehitetään ja jaetaan kokemuksia yhdessä

Olisi kiva kehittää asiakastyötä, yhteishenkeä, toimintatapoja ja tuloksellisuutta, mutta miten? Älä jää kysymysten kanssa yksin, kutsu meidän paikalle! Tuomme mukanamme brunssin ja rutkasti ideoita kehittämistyön aloittamiseksi. Kuulostiko hyvältä?

 

Kunteko järjestää kutsusta alueellisia maksuttomia brunssitilaisuuksia eri puolella Suomea. Tilaisuuksissa jaetaan ja kerrotaan työelämän kehittämisen kokemuksia, kartoitetaan kehittämisen haasteita ja sovitaan jatkotoimenpiteistä. Kutsu meidät pitämään maksuton työelämäbrunssi!

Työelämäbrunsseilla edistetään vertaisoppimista. Tilaisuudet voidaan toteuttaa esimerkiksi siten, että kukin osallistuva kuntatoimija jakaa muiden kanssa onnistumisia (hyviä käytäntöjä tai kehittämistekoja) sekä heille ajankohtaisia työelämän kehittämisen haasteita tai unelmia. Hyvät käytännöt dokumentoidaan esimerkiksi videoina tai ne viedään Tekojen Torille. 

Toteuttamiskonsepteja haasteiden ratkaisemiseksi

Jokainen osallistuja saa työelämäbrunssilta mukaansa oman to do-listan, jossa on ketterän kokeilun toteuttamiskonsepteja haasteiden ratkomiseksi tai hyvien käytäntöjen kokeilemiseksi. Mikäli yhteisiä haasteita löytyy, voidaan suunnitella alueellista yhteistyötä ja perustaa alueellinen verkosto tai toteuttaa työpajasarja, jonka avulla haasteita ratkotaan yhdessä. Kuntekon ohjelmahenkilöstö vetää tilaisuuksia.  

Työelämäbrunssien lisäksi Kuntekolta voi tilata omalle organisaatiolle tai alueelle esittelyn. Esittelyssä tehdään palveluja tutuksi ja voidaan pohtia yhdessä kehittämishaasteita ja ratkaisuja niihin. Esittely voidaan toteuttaa etäyhteydellä tai paikan päällä.

Tilaa alueellinen brunssitilaisuus tai esittely täällä!

Työelämäbrunssi pähkinänkuoressa

  • Maksuton 
  • Kunteko järjestää brunssin ohjelman ja vetää tilaisuuden
  • Brunssilla jaetaan onnistumisia ja haasteita yhdessä sekä mietitään mahdollisia jatkotoimenpiteitä. 
  • Brunssi voidaan järjestää teidän organisaatiollenne tai yhdessä naapurikuntien kanssa.
  • Brunssin jälkeen teillä on selkeämpi kuva kehittämistarpeista ja olemassa olevista hyvistä käytännöistä

Lisätietoa:

Anna-Mari Jaanu, ohjelmapäällikkö, puh. +358 50 572 4620 ja Tanja Vierula, projektipäällikkö, puh. +358 50 405 9989

Kehitetään ja jaetaan kokemuksia yhdessä