Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Teema- ja toimialakohtaiset verkostot

Teema- ja toimialakohtaisten verkostojen tavoitteena on syventyä ajankohtaisiin työelämän kehittämisen teemoihin ja hyödyntää opittua oman työn kehittämisessä. Verkostojen sisällöt, kesto ja toteutustapa vaihtelevat tarpeen mukaan.

Kaikille avoimia tilaisuuksia, webinaareja sekä työpajoja

Jokainen verkosto suunnitellaan erikseen ja sille valitaan asiantuntija/t kilpailuttamalla. Verkostoissa voi olla kaikille kiinnostuneille avoimia seminaareja tai webinaareja, lisäksi järjestetään työpajoja, joihin haetaan erikseen. Työpajoissa osallistujien valitsemia teemoja kehitetään käytännössä.

Verkostoihin osallistuminen on maksutonta, mutta työpajoihin osallistuminen maksaa 500 euroa per organisaatio ja/tai työpaikka. Suunnitteilla olevia asiakkaiden tarpeista nousseita teemoja ovat esimerkiksi lean, henkilöstölähtöinen tuloksellisuus ja palvelumuotoilu. Verkostoja toteutetaan kolme vuodessa.

Palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen verkosto toukokuu 2018 -kesäkuu 2019

Toukokuussa 2018 käynnistyy palvelumuotoilun verkosto.Verkostossa saat käytännönläheistä perustietoa palvelumuotoilusta. Osallistumalla työpajoihin pääset kokeilemaan palvelujen asiakaslähtöistä kehittämistä käytännössä. Voit ilmoittautua kahden tunnin maksuttomiin webinaareihin. Verkoston työpajat alkavat alkusyksyllä 2018. Työpajoja on kolme ja jokainen kestää kolme päivää. Lue lisää täältä.

Hyveet työssä -verkosto käynnistyy elokuussa 2018. Ilmoittaudu webinaariin!

Järjestämme Hyveet työssä -webinaarin 22.8.2018, jossa kuulet lisää aiheesta sekä Hyveet työssä -prosessista, jonka kuluessa työyhteisö tai organisaatio nimeää ja määrittelee keskeiset hyveensä, arvioi niiden toimimista ja pääsee hyvään alkuun niiden kehittämisessä. Työelämässä hyveiden avulla rakennetaan hyvinvointia ja jaksamista, yhteisöllisyyttä ja hyvää työkulttuuria.Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täällä.

Jos sinulla on kiinnostava teema tai toivot alueellesi omaa verkostoa, ota yhteyttä ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanuun +358 50 572 4620 ja etunimi.sukunimi@kt.fi