Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Teema- ja toimialakohtaiset verkostot

Teema- ja toimialakohtaisten verkostojen tavoitteena on syventyä ajankohtaisiin työelämän kehittämisen teemoihin ja hyödyntää opittua oman työn kehittämisessä. Verkostojen sisällöt, kesto ja toteutustapa vaihtelevat tarpeen mukaan. Alla on Kuntekon ajankohtaisia verkostoja - tule mukaan!

 

Henkilöstölähtöisen tuloksellisuuden webinaari ja työpajat

Miten saada koko henkilöstön osaaminen ja potentiaali mukaan kehittämiseen?  Henkilöstölähtöisen tuloksellisuuden toimintamalli parantaa kuntaorganisaation tuloksellisuutta. Malli osallistaa henkilöstön ideoimaan, kehittämään, toteuttamaan ja arvioimaan uusia toimintatapoja ja -malleja. Tavoitteena on muuttaa myös työkulttuuria siten, että henkilöstö voi entistä vahvemmin vaikuttaa työn tekemisen tapaan. Tavoitteena on löytää sellaisia toimintatapoja, jotka hyödyttävät niin asiakkaita, organisaatioita kuin työntekijöitä. Verkosto tarjoaa webinaarin syksyllä 2018 sekä työpajoja kuntaorganisaatioille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan verkostoon.

 

Hyveet työssä -webinaari 22. elokuuta 2018

Työelämässä hyveiden avulla rakennetaan hyvinvointia ja jaksamista, yhteisöllisyyttä ja hyvää työkulttuuria. Järjestämme Hyveet työssä -webinaarin 22.8.2018, jossa kuulet lisää aiheesta sekä Hyveet työssä -prosessista, jonka kuluessa työyhteisö tai organisaatio nimeää ja määrittelee keskeiset hyveensä, arvioi niiden toimimista ja pääsee hyvään alkuun niiden kehittämisessä.  Lue lisää ja ilmoittaudu Hyveet työssä -webinaariin.

 

Palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen webinaarit ja työpajat

Palvelumuotoilun verkostossa saat käytännönläheistä perustietoa palvelumuotoilusta. Osallistumalla työpajoihin pääset kokeilemaan palvelujen asiakaslähtöistä kehittämistä käytännössä. Voit ilmoittautua kahden tunnin maksuttomiin webinaareihin. Verkoston työpajat alkavat alkusyksyllä 2018 ja jatkuvat keväällä 2019. Työpajoja on kolme ja jokainen kestää kolme päivää. Lue lisää palvelumuotoilun verkostosta ja tule mukaan.

 

Jos sinulla on kiinnostava teema tai toivot alueellesi omaa verkostoa, ota yhteyttä ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanuun +358 50 572 4620 ja etunimi.sukunimi@kt.fi