Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Teema- ja toimialakohtaiset verkostot

Teema- ja toimialakohtaisten verkostojen tavoitteena on syventyä ajankohtaisiin työelämän kehittämisen teemoihin ja hyödyntää opittua oman työn kehittämisessä. Verkostojen sisällöt, kesto ja toteutustapa vaihtelevat tarpeen mukaan. Verkostot ovat alueellisia tai valtakunnallisia.  

Kaikille avoimia tilaisuuksia sekä työpajoja tai valmennuksia

Jokainen verkosto suunnitellaan erikseen ja sille valitaan asiantuntija/t kilpailuttamalla. Yksi verkosto sisältää enintään kolme kaikille avointa tilaisuutta tai webinaaria sekä kolme kolmen päivän työpajapäivää ja/tai valmennuskertaa. Organisaatiokohtainen valmennus toteutetaan pääosin verkon välityksellä.

Työpajoihin tai valmennukseen osallistuminen maksaa 500 euroa per organisaatio. Suunnitteilla olevia asiakkaiden tarpeista nousseita teemoja ovat esimerkiksi lean, henkilöstölähtöinen tuloksellisuus ja palvelumuotoilu. Verkostoja toteutetaan keskimäärin kaksi vuodessa.

Jos sinulla on kiinnostava teema tai toivot alueellesi omaa verkostoa, ota yhteyttä ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanuun +358 50 572 4620 ja etunimi.sukunimi@kt.fi