Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Teema- ja toimialakohtaiset verkostot

Teema- ja toimialakohtaisten verkostojen tavoitteena on syventyä ajankohtaisiin työelämän kehittämisen teemoihin ja hyödyntää opittua oman työn kehittämisessä. Verkostojen sisällöt, kesto ja toteutustapa vaihtelevat tarpeen mukaan. Alla on Kuntekon ajankohtaisia verkostoja - tule mukaan!

 

Henkilöstölähtöisen tuloksellisuuden kehittäminen: webinaari ja työpajat

Miten saada koko henkilöstön osaaminen ja potentiaali mukaan kehittämiseen?  Henkilöstölähtöisen tuloksellisuuden kehittämisellä voidaan parantaa organisaation tuloksellisuutta osallistaen henkilöstöä ideoimaan, kehittämään, toteuttamaan ja arvioimaan uusia toimintamalleja  ja tapoja sekä muuttaa organisaation työkulttuuria henkilöstöä osallistavammaksi. Tavoitteena on löytää sellaisia toimintatapoja, jotka hyödyttävät niin asiakkaita, organisaatioita kuin henkilöstöäkin.

Kunteko tarjoaa teemaan liittyen webinaareja ja työpajoja. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Palvelumuotoilu ja yhteiskehittäminen

Palvelumuotoilun webinaareissa saat käytännönläheistä perustietoa palvelumuotoilusta. Osallistumalla työpajoihin pääset kokeilemaan palvelujen asiakaslähtöistä kehittämistä käytännössä. Työpajoja on kolme ja jokainen kestää kolme päivää. Lue lisää ja tule mukaan.

 

Jos sinulla on kiinnostava teema tai toivot alueellesi omaa verkostoa, ota yhteyttä ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanuun +358 50 572 4620 ja etunimi.sukunimi@kt.fi