Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kunteko: Tulevaisuuden työ julkisissa palveluissa TUJU -oppimisverkosto

Kunteko järjestää oman Tulevaisuuden työ julkisissa palveluissa TUJU-oppimisverkoston. Oppimisverkostossa jaetaan kokemuksia ja kuullaan kiinnostavia puheenvuoroja, ideoita ja ratkaisuja siitä, millaista työ on tulevaisuudessa ja miten omaa työtä voi uudistaa julkisissa palveluissa. Oppimisverkosto on avoin kaikille kiinnostuneille.

Oppimisverkosto polkaistiin käyntiin 10.5.2016 Kuntatalolla järjestetyssä seminaarissa. Seminaaria saattoi seurata suorana verkkolähetyksenä Kuntatv:n kautta. Seminaaritallenteet löytyvät täältä. Seminaarin aineistot ovat täällä sekä oppimisverkoston omassa työtilassa (ks. alla).

Seminaarin lisäksi oppimisverkostossa järjestetään erilaisiin teemoihin liittyviä keskustelutilaisuuksia ja webinaareja. Oppimisverkoston osallistujat voivat verkostoitua ja keskustella omassa verkkoympäristössä sekä tilaisuuksien aikana että niiden välissä. Ilmoittaudu oppimisverkostoon ja saat kutsun verkoston työtilaanhttp://bit.ly/21DcmN9

Vuoden 2017 tapahtumia

Lupa tehdä toisin -webinaari 22.9. klo 9-10

Tule kuulemaan ja saamaan konkreettisia ideoita oman organisaatiosi uudistamiseen – erityisesti henkilöstölähtöiseen kehittämiseen, jolloin saadaan koko henkilöstön potentiaali ja osaaminen mukaan!

Leena Nousiainen (Rondo Training Oy) sekä Heli Vähätiitto (Dazzle) kertovat käytännön esimerkein, miten henkilöstölähtöisellä toiminnalla saadaan aikaan tuloksellisuutta. Leena ja Heli olivat mukana LATU-hankkeessa, jossa saatiin aikaan tuloksia tuottavuudessa ja työelämän laadussa sekä uudistettiin työkulttuuria.

Lupa tehdä toisin oli LATU-hankkeen kantava teema ja sillä tarkoitetaan muun muassa, että henkilöstöllä on lupa vaikuttaa, innostua, kokeilla, kysyä miksi sekä tehdä virheitä ja oppia niistä. Ennen webinaaria, pohdi miten organisaatiossasi henkilöstölähtöisyys toteutuu tällä hetkellä.

Webinaarin tallenne ja esityskalvot ovat Kuntatv:n sivuilla. Myöhemmin tallenne tulee myös Kuntekon YouTube-kanavalle. 

Tutustu myös: www.lupatehdatoisin.fi

Lisätietoa tulevista tapahtumista lähetetään verkostolle sähköpostilla.

Lisätietoa:

Projektipäällikkö Anniina Tuomi, puh. +358 40 562 6397
Projektiassistentti Taina Tervonen, puh. +358 50 521 2448

Sähköposti: kunteko[a]kt.fi