Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Sotergo-asiantuntijatyöryhmä: Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ergonomia-asiantuntijoiden oppimisverkosto

SOTERGO on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ergonomiaverkosto, johon kuuluu sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla eri tehtävissä toimivia henkilöitä, mm. alan esimiehiä, hoitotyöntekijöitä, kliinisiä asiantuntijoita, kouluttajia, tutkijoita ja apuvälineyritysten edustajia. 

SOTERGO-verkosto on perustettu 2004. Verkostossa on asiantuntijatahoina mukana Työturvallisuuskeskus, Työterveyslaitos, Työsuojelurahasto, Sosiaali- ja terveysministeriö sekä KT Kuntatyönantajat ja alan järjestöt. Verkostossa on jo yli 700 jäsentä ja verkosto on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Verkostoa hallinnoi Työturvallisuuskeskus. Oppimisverkostoon voi liittyä maksutta http://www.sotergo.fi -sivuston kautta.

Verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa henkilöstön ja potilaiden terveyttä ja turvallisuutta edistävistä ergonomisista menetelmistä. Verkosto järjestää vuosittain kesäkuussa 2-päiväisen verkostoseminaarin alan ajankohtaisista teemoista.  

Työajan ja työympäristön merkitys työhyvinvoinnille -seminaari järjestettiin 7.-8.6.2018 Jyväskylässä. Tilaisuuden esitykset ja materiaalit ovat osoitteessa http://www.sotergo.fi/seminaarit .

Lisätietoja:

www.sotergo.fi
Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ergonomiaverkosto Facebookissa
Työturvallisuuskeskuksen asiantuntija Asta Koivikko asta.koivikko[a]ttk.fi