Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

13.07.2015

Kuntekoa sparraava neuvonantajisto kokoontui

KunTeko 2020 – kunta-alan työelämän kehittämisohjelma tarjoaa kuntaorganisaatioille apua kehittämiseen, oppimiseen ja muutosten hallintaan. Lähtökohtana on eri toimijoiden välinen yhteistyö sekä työelämän laatua parantavien käytäntöjen luominen ja levittäminen. Ohjelman tueksi on koottu kuntien ja kuntayhtymien johdon, henkilöstön edustajien sekä tutkijoiden muodostama neuvonantajisto. Se kokoontui ensimmäisen kerran kesäkuussa Kuntatalolla Helsingissä.

Neuvonantajiston tehtävänä on edistää kunta-alan työelämän kehittämistä sekä sparrata Kunteko-ohjelmaa. Ensimmäisessä kokouksessa osanotto oli runsas ja keskustelu vilkasta. Esiin nousivat muun muassa kuntien jatkuvasti muuttuva toimintaympäristö sekä Kunteko-ohjelman tärkeä rooli verkostojen luojana ja kunta-alan kehittämistarinoiden näkyväksi tekijänä.

Puheenjohtajaksi Vantaan Kirsi-Marja Lievonen

Neuvonantajiston puheenjohtajaksi valittiin Vantaan kaupungin henkilöstöjohtaja Kirsi-Marja Lievonen. Varapuheenjohtajiksi valittiin Hämeenkyrön kunnanjohtaja Antero Alenius sekä Rovaniemeltä työsuojeluvaltuutettu Marika Veijanen. Sihteerinä toimii Kuntekon projektipäällikkö Anniina Tuomi. Neuvonantajisto kokoontuu noin kaksi kertaa vuodessa. Seuraava kokous on 24.9.2015.

Jäsenet ympäri Suomea

Neuvonantajistoon kuuluvat: Hollolan kunta, Hämeenkyrön kunta, Kuusamon kunta, Lappeenrannan kaupunki, Rovaniemen kaupunki, Tampereen kaupunki, Utajärven kunta, Vantaan kaupunki, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, HUS, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Työterveyslaitos, Tampereen yliopisto, Lapin yliopisto ja Vaasan yliopisto.

Edellä mainittujen tahojen lisäksi kokouksiin voi osallistua Kuntekoa toteuttavan ohjelmaryhmän jäseniä.

Lisätietoa:

Ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu, 050 572 4620
Projektipäällikkö Anniina Tuomi, 040 562 6397
kunteko[a]kt.fi