Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

26.9.2019

Joensuun kaupunki, Joensuu

Palkintokaapin avulla henkilöstö jakaa toisilleen posiitiivista palautetta

Käytössä

Tarve ja tavoitteet

Halusimme kokeilla uudenlaista palkitsemis-/kiittämismenetelmää, joka kannustaa henkilöstöämme kiittämiseen, hyvän huomioimiseen ja positiivisen palautteen antamiseen.
Ratkaisu

Otimme käyttöömme tammikuussa 2018 palkintokaapin, josta kuka tahansa työntekijämme voi tilata pienen muistamisen kenelle tahansa organisaatiomme työntekijälle. Tämä kannustaa kiittämiseen, positiivisen palautteen antamiseen ja hyvän huomioimiseen.

Palkintokaappiin hankittiin erilaisia pienehköjä palkintoja, kuten suklaalevyjä, elokuvalippuja, kahvila- ja lounasseteleitä, Motonetin lahjakortteja, uimahalli- ja keilauslahjakortteja sekä kuohuviiniä. Sisäisessä intrassamme on Webropol-linkki, josta lahjan antaja voi lahjan tilata. Lahja postitetaan kivan kortin kera lahjanantajalle, joka puolestaan voi itse sen ojentaa lahjansaajalle. Korttiin hän voi rastittaa erilaisia syitä lahjan antamiselle - tai - tarvitaanko siihen aina syytä?!

Palkintokaappi kehiteltiin henkilöstöhallinnon toimesta ja on kustannuksiltaan maltillinen ja kaikkien organisaatioiden toteutettavissa.

Tulokset

Palkintokaappi on saavuttanut huikean käyttöaktiivisuuden, palkintoja on lähtenyt työntekijöillemme jo huikeat yli 2000 kpl!

Olemme saaneet ideasta erittäin hyvää palautetta, tämä on erittäin matalan kynnyksen huomionosoitus työntekijältä toiselle, joka lisää työpaikoilla positiivista ilmapiiriä ja yhteishenkeä.

Palkintokaappi on kaikkien organisaatioiden saavutettavissa kustannuksiltaan ja on helppo toteuttaa!


Yhteyshenkilöt

Sari Lempiäinen
sari.lempiainen@joensuu.fi
Henkilöstöjohtaja
Joensuun kaupunki
Päivi Tolvanen
paivi.tolvanen@joensuu.fi
Henkilöstön kehittämispäällikkö
Joensuun kaupunki

Tykätty 2 kertaa