Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

04.02.2016

Vieraskynäpalsta ja muita uutuuksia Kunteko.fi-sivustolla

Kuntekon verkkosivuilla vierailee yli tuhat käyttäjää kuukaudessa. Loppusyksystä sivusto laajeni mm. vieraskynäpalstalla, ohjelman omalla blogilla sekä uutis- ja videoarkistolla. Myös Tekojen Tori uudistui ja sivustolle luotiin Usein kysytyt kysymykset -osio.

Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta ja tutkijoilta kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Uusimmassa vieraskynäkirjoituksessa työyhteisökehittäjä Heini Wink JHL:sta tuo esiin hyviä kehityskeskustelukäytäntöjä. Tiedätkö sinä sopivan vieraskynäkirjoittajan tai aiheen? Ehdota sitä lähettämällä sähköpostia kunteko@kt.fi 

Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet. Viimeisimmässä blogissa Tehyn työympäristöasiantuntija Anna Kukka pohtii, miten Kunteko voi olla avuksi sote-uudistuksessa.

Kuntekon verkkosivuja kehitetään jatkuvasti: seuraava päivitetty versio valmistuu kevään 2016 aikana. Sivustoon liittyviä kehittämisehdotuksia voi lähettää projektipäällikkö Anniina Tuomelle etunimi.sukunimi@kt.fi

Verkkosivujen lisäksi Kuntekoa voi seurata Twitterissä ja Facebookissa sekä tilaamalla ohjelman uutiskirjeen. Tervetuloa mukaan!