Vauhtia työyhteisön kehittämiseen pelaten

Kunteko-ohjelma ja gälliwashere Oy ovat yhteistyössä luoneet uuden Topaasia®: työyhteisö -kehittämispelin. Peli soveltuu tiimin tai työyksikön toiminnan arvioimiseen sekä kehittämistyön vauhdittamiseen. Pelissä työyhteisön toimintaa arvioidaan keskustellen johtamisen, työelämän laadun, yhteistyön ja asiakaslähtöisyyden kannalta.

Pelaaminen on nopeaa ja tehokasta (jopa hauskaa) – se kestää vain noin tunnin – mutta tuottaa siinä ajassa yhteisen näkemyksen työyhteisön toiminnasta. Peli ohjaa löytämään työyhteisön tärkeimmän kehittämiskohteen eli Topaasia®:n.

Tulokset kerätään sähköiseen Kiteyttäjään

Yhden pelin äärellä voi olla samanaikaisesti 4-8 henkilöä. Jos henkilöitä on enemmän kuin neljä, pelataan kahden tai kolmen henkilön ryhmissä. Ideana on, että peliä käytetään säännöllisin väliajoin. Pelin tulokset kirjataan ylös sähköiseen järjestelmään eli Kiteyttäjään. Näin voidaan seurata kehittämistyön etenemistä ja eri pelisessioiden tuloksia.

Suuremmassa organisaatiossa peliä voidaan pelata eri työyksiköissä tai tiimeissä ja kerätä tulokset yhteen, jolloin saadaan kooste organisaation toiminnasta työyhteisöjen näkökulmasta.

Hinnat ja tilaaminen

Pelejä voi tilata gälliwashere oy:lta tällä lomakkeella.

Tilausmäärä / kappalehinta:

1-25 = 199€/kpl
26-50 = 179€/kpl
51-100 = 159 €/kpl
101-200 = 139€/kpl
201-300 = 129€/kpl

Hintoihin lisätään alv 24 % sekä postikulut. Pelit toimitetaan paikan päälle pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylän alueella, ja muualle ne postitetaan. Pelien toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Katso esite pelistä.
Katso esite gälliwashere Oy:sta.

Lisätietoa:

Jussi Galla
0400 246626
galla[a]galliwashere.com
http://www.galliwashere.com/