Jaa:
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä

Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

12.11.2018

Varkaudessa luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut kehittävät kuntatyötä

Varkaudessa käynnistyi lokakuun 2018 lopussa sisäisten kehittäjien valmennus. Tunnelma oli iloinen ja innostunut, kun Heli Hajda-Kähkönen Hyria Business Institutesta luotsasi työsuojeluvaltuutettuja ja luottamusmiehiä kehittämisen maailmaan. 

 

 

Sisäisten kehittäjien valmennus koostuu kolmesta päivästä, joiden aikana osallistujat saavat kehittämisosaamista ja lähtevät viemään arjen työstä nousseita kehittämishankkeita eteenpäin. Ensimmäisessä valmennuspäivässä virittäydyttiin kehittämismoodiin ja rajattiin kunkin kehittämishankkeen aihetta.

 

Valmentaja Heli Hajda-Kähkönen Hyria Business Institutesta laittoi varkautelaiset eri järjestöjen luottamusmiehet miettimään, mikä luottamuksen ja psykologisen turvallisuuden rooli kehittämiselle on. Miten luottamusta rakennetaan? Entä jos luottamusta ei ole? Näitä asioita pohtien rakennettiin ajatusta omasta roolista kehittäjänä.

 

Valmennukseen osallistuvat lähtevät viemään eteenpäin konkreettisia kehittämishankkeita osana valmennuspäivien aikana. Ensimmäisiä tuloksia nähdään tammikuussa 2019, kun valmennus päättyy - tosin kehittäminenhän ei pääty siihen, vaan työ entistäkin parempien palvelujen eteen kaupunkilaisille on jatkuvaa.

 

Katso video, jossa valmennukseen osallistuvat superilaiset kertovat ensimmäisen valmennuspäivän tunnelmista.

 

Sisäisten kehittäjien valmennusta ja muita Kuntekon palveluita voi hakea jo vuodelle 2019 www.kunteko.fi/palvelut .