Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

15.02.2019

Uusia verkostoja itseohjautuvuudesta, uhkaavista asiakaspalvelutilanteista, aivotyöstä ja perheystävällisyydestä

 

Keväällä 2019 käynnistyy monta uutta verkostoa. Luvassa on seminaareja, webinaareja ja työpajoja eri teemoista. Mistä sinä olet kiinnostunut? Kerro se täällä, niin saat tiedon, kun varsinainen ilmoittautuminen verkostoihin alkaa.

 

Itseohjautuvuus - seminaari 10.5. ja työpajat syyskuussa 2019

 

Itseohjautuvuus puhuttaa ja mietityttää, mutta mitä itseohjautuvuudella oikein tarkoitetaan ja mitä eri muotoja itseohjautuvuudella on? Mitä itseohjautuvuus edellyttää organisaatiolta? Miten itseohjautuvuutta on vahvistettu?

Näitä asioita käydään läpi seminaarissa 10.5.2019. Vetäjinä toimivat Filosofian Akatemian Karoliina Jarenko ja Nick Ahleskog.

Myöhemmin keväällä on mahdollisuus hakea kolmepäiväiseen työpajaan, joka käynnistyy syksyllä 2019:

 1. Itseohjautuvuus osallistuvan organisaation kontekstissa, miten fasilitoida määrittelytyöpaja omassa organisaatiossa.
 2. Kehityssuunnitelma itseohjautuvuuden vahvistamiselle, ensimmäisten toimenpiteiden määrittely
 3. Toiminnalliset rakenteet ja sisäisten prosessien kehittäminen, miten tästä eteenpäin?

Mukaan mahtuu viisi organisaatiota. Työpajoihin osallistuminen maksaa 1500 €/organisaatio. Lisätietoja ja hakemuslinkki tulossa piakkoin.

 

Uhkaavat asiakapalvelutilanteet - etäkoulutus, työpajat ja webinaarit, aloitus huhtikuu 2019

Onko teillä käytännöt kunnossa uhkaavien asiakapalvelutilanteiden varalta? Miten uhkaavia tilanteita pitäisi hallita? Seuraava kokonaisuus on suunnitteilla:

 1. etäkoulutus/webinaari: uhkaavat ja haastavat asiakaspalvelutilanteet kunnassa, miten toimia em. tilanteissa?
 2. työpajat
  1. mukana työsuojelun yhteistoiminnan yhteyshenkilöt + käytännön työpaikkojen edustajat.
  2. tavoitteena rakentaa malleja ennakointiin, vuorovaikutukseen, toimimiseen uhkaavissa tilanteissa, jälkipurkuun, seurantaan ja ylläpitoon, lisäksi saisi työkaluja haastavien tilanteiden harjoitteluun
 3. Webinaarit: case muutamasta kuntaorganisaatiosta

Lisätietoja ja hakemuslinkki tulossa piakkoin.

Miten hallita aivokuormaa työssä? Tulossa webinaareja ja työpajoja.

Työelämä on täynnä aivokuormaa: tietotulva, häiriöt, keskeytykset ja aikapaine syövät jaksamista. Kun työn vaatimukset ovat paremmin sovussa inhimillisen tiedonkäsittelyn kykyjen ja rajoitusten kanssa, ihmisellä on mahdollisuus tehdä työssä parhaansa. Kunteko ja Työterveyslaitos suunnittelevat kokonaisuutta, jossa saa perustietoa aiheesta ja jossa voidaan luoda ja ottaa käyttöön toimintatapoja työn sujuvoittamiseksi ja aivokuorman hallitsemiseksi. Tavoitteena on myös selvittää, mitkä tekijät kunta-alan ammateissa aiheuttavat kuormitusta? Seuraava kokonaisuus on suunnitteilla:

 • webinaareja ja perustietoa
 • webinaarit toimialoittain
 • työpajat toimialoittain: etsitään käytännön ratkaisuja

Lisätietoja ja hakemuslinkki tulossa piakkoin.

Perheystävälliset kuntatyöpaikat -webinaarisarja suunnitteilla

Mitä perheystävällisyys tarkoittaa ja miten työn ja perhe-elämän yhteensovittamista voi edistää? Kunteko järjesteää webinaarisarjan, jossa käsitellään aihetta yleisesti ja eri näkökulmista. Lisäksi käydään läpi toimintamalleja ja oppaita ja tarjolla olevia palveluja sekä hyviä käytäntöjä kunta-alalta.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa perheystävällisten kuntatyöpaikkojen verkoston sisältöihin kyselyn kautta. Vastaa ja vaikuta!

 

 

 

Mistä verkostoista sinä olet kiinnostunut? Kerro se täällä, niin saat tiedon, kun varsinainen ilmoittautuminen verkostoihin alkaa.