Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

20.01.2017

Tulevaisuuden Työpaikka -projekti kutsuu työpaikat uudistumaan

Tulevaisuuden työpaikka -projekti kokoaa 50 erilaista työpaikkaa yhteen kehittämään työkaluja uudistumiseen ja työurien pidentämiseen - ilmaiseksi. Tulevaisuuden työpaikka uudistuu vain ihmisten avulla. Tavoitteena on, että työpaikat saisivat eväitä kehittyä houkutteleviksi oppimisympäristöiksi ja että yhä useampi suomalainen pitäisi aktiivisesti osaamistaan ajan tasalla. Siksi organisaatioiden toiminnan uudistaminen ja henkilöstön kehittäminen kannattaa integroida, uskotaan Sitrassa, Ilmarisella ja HENRY ry:ssä. 

Käytännön tekeminen tapahtuu maalis- ja huhtikuussa Boot Campeissa, joita järjestetään yhteensä kahdeksan kappaletta ympäri Suomen.

Testaa valmiutesi ja tule rakentamaan tulevaisuuden työpaikkaa!

Työnantajan Future Score -testi on Ilmarisen luoma työkalu niille organisaatioille, jotka haluavat punnita omaa lähtötilannetta ja hakea mahdollisesti mukaan Tulevaisuuden työpaikka -projektiin. Testin täyttäminen vie noin 10 minuuttia. Tuloksena saat räätälöidyn profiilin, joka organisaation mittaa osaamista ja uudistumiskykyä. Testin voit tehdä myös yksilönäkökulmasta. 

Tee testi täällä:
http://futurescore.ilmarinen.fi/

Lisätiedot:
http://www.sitra.fi/tyo-ja-talous/tulevaisuuden-tyopaikka