Tekojen viikoilta hienoja kehittämistarinoita - viisi palkittiin

Kunteko-ohjelma tekee näkyväksi kuntatyön hyviä käytäntöjä ja kehittämistyötä. Kuntekossa vietettiin maaliskuussa toista kertaa tekojen viikkoja. Viikkojen aikana kannustettiin kuntatyöpaikkoja kertomaan työn uudistamisesta ja levitettiin tehostetusti tarinoita työpaikoilta erilaisia kanavia pitkin. Viikkojen aikana Tekojen Torille saatiin 19 uutta kehittämistekoa 17 eri organisaatiosta.

Kaikki tekojen viikkojen aikana ilmoitetut teot osallistuivat kilpailuun.

- Meille ilmoitetut teot olivat toinen toistaan mielenkiintoisempia esimerkkejä siitä, miten kuntatyötä kehitetään eri puolella Suomea. Voittajien valitseminen ei tälläkään kerralla ollut helppoa, kertoo Kunteko-ohjelman projektipäällikkö Anniina Tuomi.  

K.I.V.A-duuni ja muita palkittuja

Kunteko palkitsee viisi kiinnostavinta tekoa. Niissä on kuvattu, miten uudistuksilla saadaan aikaan parempia tuloksia ja työelämän laatua. Kehittämiseen on osallistunut johtoa, esimiehiä ja henkilöstöä sekä mahdollisesti myös asiakkaita ja kuntalaisia. Kuntekon mukaan teot ovat innostavia ja niiden ideoita voidaan hyödyntää myös laajasti muualla. Palkitut teot ovat:

Tehdään hyvää työtä näkyväksi myös jatkossa

- Suuri kiitos jälleen kaikille tekojen viikoille osallistuneille! Tekojen Torilla on jo lähes 190 kehittämistekoa, joista voi oppia ja poimia ideoita oman työn parantamiseen. Tekojen kerääminen jatkuu edelleen - kerro siis oman kehittämistyösi tulokset ja me jaamme niitä erilaisissa kanavissa, kertoo Tuomi.

Palkinnot postitetaan voittajille.

Lisätietoa Tekojen viikoista.