Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

01.12.2016

Tekojen viikoilta 36 loistavaa kehittämistekoa - kuusi palkittiin

Kunteko-ohjelma tekee näkyväksi kuntatyön hyviä käytäntöjä ja kehittämistyötä. Marraskuussa Kuntekossa vietettiin Tekojen viikkoja. Viikkojen tavoitteena oli kannustaa kuntatyöpaikkoja kertomaan työn uudistamisesta sekä levittää tarinoita työpaikoilta erilaisia kanavia pitkin. Viikkojen aikana Tekojen Torille saatiin 36 uutta kehittämistekoa 27 eri organisaatiosta.

Kaikki Tekojen viikkojen aikana ilmoitetut teot osallistuivat kilpailuun.

- Tekojen viikot osoittivat jälleen sen, kuinka paljon ja kuinka hienoa kehittämistyötä kunta-alalla tehdään. Palkittavien tekojen valitseminen ei ollut helppoa, kertoo Kuntekon projektipäällikkö Anniina Tuomi.

Onnistumisten arkku ja muita palkittuja

Kunteko palkitsee kuusi kiinnostavinta tekoa. Niissä on kuvattu, miten uudistuksilla saadaan aikaan parempia tuloksia ja työelämän laatua. Kehittämiseen on osallistunut johtoa, esimiehiä ja henkilöstöä. Kuntekon mukaan teot ovat innostavia ja niiden ideoita voidaan hyödyntää myös laajasti muualla. Palkitut teot ovat:

Torille haetaan jatkuvasti lisää tekoja

 - Suuri kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille. Yhdessä tekemällä ja kokemuksia jakamalla saadaan parhaita tuloksia. Tekojen Torilla on kaikkiaan jo yli 150 kehittämistekoa, joista voi oppia ja poimia ideoita oman työn parantamiseen. Kehittäminen ja kehittämistyön hedelmien jakaminen ei suinkaan pääty tähän - ilmoita siis Tekojen Torilla oman kehittämistyösi tulokset ja me jaamme niitä edelleen, kertoo Tuomi.

Palkinnot postitetaan voittajille.

Lisätietoa Tekojen viikoista.