Opi Leania verkostossa

”Tarkoitus ei ole juosta nopeammin vaan kävellä lyhyempi matka!”  – Taiichi Ohno

Mitä Lean tarkoittaa? Miten Lean-filosofialla voidaan edistää tuloksellisuutta ja työelämän laatua? Miten työn tekemistä ja prosesseja voidaan sujuvoittaa Lean-kehittämisellä? Miten Leanin avulla saadaan ihmiset kehittämään omaa työtänsä? Miten asiakaslähtöisyyttä parannetaan kehittämällä prosesseja yhteistoiminnallisesti? Miten luodaan jatkuvan kehittämisen kulttuuria? Miten muut kuntaorganisaatiot ovat hyödyntäneet Leania ja mitä kehittämisellä on saavutettu?

Kuntekon 'Tuloksellisuuden ja työelämän laadun kehittäminen Leanin avulla' -oppimisverkostossa perehdytään Lean-kehittämiseen kolmen tilaisuuden, uutiskirjeiden ja tutustumiskäyntien avulla. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 10.10.2016 Kuntatalolla Helsingissä.

Verkostolla tuetaan kuntaorganisaatioiden omaa kehittämistyötä ja verkosto toimii vertaisoppimisen areenana. Verkostoon liittyvissä työpajoissa kokeillaan Leania käytännössä. Osallistuminen on ilmaista.

Verkosto on tarkoitettu sekä niille kuntaorganisaatioille, joilla on ennestään kokemusta Lean-kehittämisestä, että niille, joille se on uutta. Oppimisverkoston asiantuntijana toimii Kuntekon kilpailuttama Manu Heikura (Lean5 Europe Oy).

Lue lisää täältä ja ilmottaudu mukaan tästä.

Lisätietoa:

Anna-Mari Jaanu
KunTeko 2020
anna-mari.jaanu[a]kt.fi
+358 50 572 4620

Manu Heikura
Lean5 Europe Oy
manu.heikura[a]lean5.fi
+358 400 404403
www.lean5.fi