Tallenne katsottavissa "Miten rakennetaan työntekijävetoinen kokeilukulttuuri? -lähetyksestä

Järjestimme  27.9.2018 kello 9.00-10.00 suoran lähetyksen, jossa Soihtupuiston Isät Tomi Lamppula ja Pekka Lavila sekä Helsingin varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Ritva Lavinto keskustelivat, miten ja miksi Helsingin Kaakkoisen alueen päiväkoteihin luotiin työntekijävetoinen kokeilukulttuuri varhaiskasvatuksen vaikuttavuuden lisäämiseksi. Tallenne on katsottavissa Youtubessa.

Lähetyksen jälkeen nousseiden kysymysten pohjalta Kuntekon ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu haastatteli Ritva Lavintoa. Kuinka paljon henkilöstöä kokeiluissa on ollut mukana? Paljonko aikaa kehittämiseen käytettiin? Miten henkilöstön ideoita ja kokeilujen kokemuksia kerättiin? Miten kokeilut levisivät eri päiväkotien välillä? Haastattelu (10 min.) kuunneltavissa täällä.
 

Webcastin ohjelma:

  • Miksi toimintaa haluttiin kehittää työntekijävetoisella kokeilukulttuurilla?
  • Mitä tavoitteita asetettiin?
  • Mitä tehtiin?
  • Mitä opittiin? Mistä tiedämme onnistuneemme?
  • Miten kokeilujen vaikuttavuutta mitattiin?

 

Oheismateriaali, Yhdessä Kokeillen- hankkeesta tehty yhteenveto, löytyy Google Drivesta.

 

 

Soihtupuiston Isät Oy valmentaa ja konsultoi organisaatioita. Tavoitteena on uudistaa yhteiskunta oppivaksi verkostoksi, jossa hyödynnetään kaikkien osaaminen ja innostus. Soihtupuiston isien toiminnassa korostuu muutosten johtaminen työn arjessa dialogin ja kokeilujen keinoin sekä työn vaikuttavuuden vahvistaminen.
www.soihtupuistonisat.fi