Millaisia ovat puhtaus- ja ateriapalvelujen kiinnostavimmat ratkaisut?

Puhtaus- ja/tai ateriapalveluissa työskentelevät työntekijät, kehittäjät, esimiehet ja asiantuntijat, tervetuloa vastaamaan Kuntekon kiinnostavien ratkaisujen kyselyyn!

KunTeko 2020 -ohjelma tukee ja tekee näkyväksi kunta-alan kehittämistä. Hyviä käytäntöjä ja kiinnostavia ratkaisuja kootaan Tekojen Torille www.kunteko.fi/tekojen-tori

​​Ensimmäinen 'TOP 10 - työelämän kiinnostavat ratkaisut' -lista kootaan puhtaus- ja ateriapalveluista. Niihin kuuluvat esimerkiksi siivous-, ruoka- ja tekstiilipalvelut sekä laitoshuolto. Toivomme apuasi listan kokoamiseen. Haluamme tietää: ​​​​​​​​​​​Mikä on kiinnostavinta tällä hetkellä? Missä kulkee kehittämisen kärki?​ ​​

Ratkaisuja kootaan eri yhteistyökumppaneilta ja kunta-alan organisaatioilta. ​​​​Etsimme ensisijaisesti sellaisia työelämän kehittämisratkaisuja, joilla edistetään tuloksellisuutta, tuottavuutta ja työelämän laatua yhdessä henkilöstön kanssa. Kehittäminen voi kohdistua isoihin tai aivan pieniin asioihin. 

Kyselyssä voit arvioida Kuntekon asiantuntijoiden keräämiä esimerkkiratkaisuja ja kertoa mielestäsi kiinnostavimmat ratkaisut tällä hetkellä.

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme työelämän kehittämispelin.

​​​Vastaa kyselyyn 30.9.2016 mennessä täällä.


Yhteistyöterveisin,
Niilo Hakonen
Johtava työelämän kehittämisen asiantuntija​
KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelma