Matka hyvään kuntoon jatkuu

Kunnossa kaiken ikää -ohjelman 'Matka hyvään kuntoon -rekkakiertue' jatkuu jälleen huhtukuussa.

Kampanjan kärkenä Suomea kiertää rekkakiertue, joka vierailee keväällä 2017 huhti–kesäkuun aikana 34 tapahtumassa eri puolilla Suomea. Rekkakiertueella kannustetaan kaikkia työyhteisöjä ja työikäisiä liikkumaan, arkiaktiivisuuteen ja terveellisiin ruokailutottumuksiin ja siten ylläpitämään omaa työkykyään.  

Matka hyvään kuntoon -kiertueen pääosassa on rekkaan rakennettu kuntotestiasema, jossa kaikki työikäiset pääsevät maksutta testaamaan kuntonsa rennosti, helposti ja hikoilematta arkivaatteissa 20 minuutissa. Kehon kuntoindeksi -testeillä mitataan puristusvoimaa, kestävyyskuntoa ja kehonkoostumusta. Oma aika kuntotesteihin suositellaan varattavaksi etukäteen kampanjan verkkosivuilta.

Matka hyvään kuntoon -kampanjaan kuuluvat rekkakiertueen ohella verkkosivut, erilaiset materiaalit sekä työyhteisöjen johdolle, esimiehille ja yrittäjille suunnatut Tulosta kohti -tilaisuudet.

Matka hyvään kuntoon -kampanjan kumppaneina toimivat eläkevakuutusyhtiöt Elo, Etera, Keva ja Mela, Suomen Yrittäjät, työ- ja elinkeinoministeriön koordinoima Työelämä 2020 -hanke, Liikunnan aluejärjestöt sekä Smartum. Kaikille kampanjan kumppaneille on tärkeää, että suomalaiset pysyisivät terveinä ja työkykyisinä mahdollisimman pitkään.

Esite

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma vetää Kuntekoon kuuluvaa Toimintakykyä työelämään -oppimisverkostoa. Verkosto on kaikille avoin. Lisätietoa: http://www.kunteko.fi/palvelut/oppimisverkostot/toimintakykya-tyoelamaan