Kuntekossa henkilöstömuutoksia toukokuussa 2019

Kunteko saa vahvistusta kahdesta uudesta työntekijästä toukokuussa 2019, kun työnsä aloittavat projektipäällikkö Tanja Vierula ja projektitiedottaja Susanna Koivistoinen. Projektipäällikkö Maija Ruoho kiittää kuluneesta vuodesta ja siirtyy Espoon kaupungille hoitamaan lukiolinjan viestintäasiota.

Tanjan esittely

Projektipäällikkö Tanja Vierula siirtyy Kuntekoon Kuntaliiton Tulevaisuuden kunta -ohjelmasta, jossa hän on työskennellyt noin 1,5 vuoden ajan. Tanja viimeistelee työn ohessa hallintotieteen opintoja Vaasan yliopistoon. Taustaltaan Tanja olen lähihoitaja ja ennen yliopisto-opintojen aloittamista hän on opiskellut vuoden verran myös terveydenhoitajaksi. Lähihoitajana hän ehti työskennellä nelisen vuotta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

'Olen erittäin kiinnostunut työelämän kehittämisestä ja työhyvinvoinnista, joten odotan uutta työtä todella innoissani. Erityisen paljon odotan uusien ihmisten kohtaamista ja yhdessä tekemisen meininkiä!”

Susannan esittely

Projektitiedottaja Susanna Koivistoinen on tuttu kasvo Kuntekon riveistä jo loppuvuodelta 2018, jolloin Susanna suoritti korkeakouluharjoittelunsa Kuntekossa. Tuolloin Susanna selvitti muun muassa sparrauksen vaikuttavuutta kuntaorganisaatioiden kehittämistyöhön, kirjoitti juttuja sekä seurasi työpajojen toimintaa pedagogisesta näkökulmasta. Ennen Kuntatalon ovista sisään astumista Susanna vietti tähän astisen elämänsä antoisimmat ja välillä aika railakkaatkin viisi vuotta Joensuussa. Siinä ohessa hän on opiskellut historiaa, viestintää, yhteiskuntatieteitä, vähän markkinointia ja oikeustieteitä sekä opettajan pätevyyden verran pedagogiikkaa.  

'Olemme Kuntekon kanssa vähän samasta puusta veistettyjä: molempien ytimenä on kehittyminen. Aina voi olla vähän parempi kuin eilen.'

Tervetuloa tiimiin Tanja ja Susanna!