Kunteko työelämäbrunsseilla Rovaniemellä ja Kuusamossa - katso tunnelmat

Kuntekolla oli ilo vierailla marraskuussa 2018 työelämäbrunssilla Rovaniemellä ja Kuusamossa. Mukana olivat lisäksi johtava työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen KT:stä ja työmarkkina-asiamies Marko Heikkinen JYTY-liitosta.

Molemmissa tilaisuuksissa oli parikymmentä osallistujaa, osa oli mukana Skype-yhteydellä. Tavoitteena oli keskustella työn murroksesta ja kuntatyön uudistamisesta sekä kertoa Kuntekon tuesta kehittämisessä. Samalla kartoitettiin osallistujien kehittämistarpeita ja kerättiin kehittämistekoja Tekojen torille. Osallistujia kiinnostivat monet teemat, tässä muutamia:

  • perheystävällisyys
  • itseohjautuvuus ilmastoystävällinen työpaikka
  • henkilöstön palkitseminen
  • asiakaskokemus ja sen vahvistaminen koko kunnassa
  • henkilöstölähtöinen tuottavuuden kehittäminen
  • osaamisen säilyttäminen (mm. mentoroinnin avulla)
  • yhteistoiminnan kehittäminen ja yhteistyö

Seuraava työelämäbrunssi järjestetään Raumalla 8.4.2019 ja sen teemana ovat perheystävälliset käytännöt. Laita jo päivä kalenteriisi ja ennakkoilmoittaudu täällä.

Haluaisitko omalle alueellesi vastaavan tilaisuuden? Ota yhteyttä Anna-Mari Jaanuun, ohjelmapäällikkö, puh. +358 50 572 4620 tai Maija Ruohoon, projektipäällikkö, puh. +358 50 405 9989.

Kuvatunnelmia Rovaniemen ja Kuusamon työelämäbrunsseilta:

Johtava työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen johdattaa kuusamolaisia työn murrokseen kunta-alalla.

Kuntekon ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu esittelee, mitä eri puolilla Suomea on saatu aikaan Kuntekon verkostoissa.

Rovaniemen kaupungin työhyvinvointipäällikkö Johanna Aho esittelee Rovaniemen Työyhteisön ensitiimi -toimintamallia, joka on myös Tekojen Torilla.