Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

16.12.2015

Kunteko kiittää ja toivottaa hyvää joulua!

Kuntekon ensimmäinen toimintavuosi on pian takana päin. Vauhtia riitti: vuoden aikana vierailimme 30 kunnassa ja kuntayhtymässä. Lisäksi järjestimme neljä aluetilaisuutta. Sisäisten kehittäjien koulutuksia alkoi Ikaalisissa, Kemissä ja Oulussa. Kokosimme myös 13 hengen kehittäjäpoolin, jonka asiantuntijat ovat sparranneet kuntia kehittämisessä eri puolilla Suomea. 

Satoja osallistujia eri toimenpiteissä

Kunteko-yhteyshenkilöksi ilmoittautui vuoden aikana 260 henkilöä. Tekojen Torilla on tällä hetkellä 40 mielenkiintoista tarinaa työelämän kehittämisestä. Kaiken kaikkiaan palveluihimme on hakeutunut satoja johdon, esimiesten ja henkilöstön edustajia noin 30 eri kunnasta ja kuntayhtymästä.

Verkkosivut ja Tekojen Tori kehittyvät edelleen

Yksi iso ponnistus Kuntekon alkutaipaleella on ollut omien verkkosivujen ja siellä olevan Tekojen Torin kehittäminen.  Olemme saaneet matkan varrella arvokasta käyttäjäpalautetta, jota toivomme edelleen. Verkkosivujen ja Tekojen Torin päivitetyt versiot valmistuvat ensi vuoden huhtikuuhun mennessä.

Onko sinun kuntaorganisaatiosi jo mukana Kuntekossa? Jatketaan yhteistyötä ensi vuonna!

Ohjelmahenkilöstö, KT Kuntatyönantajat ja pääsopijajärjestöt haluavat lämpimästi kiittää Kuntekon kumppaneita kuluneesta vuodesta ja hyvästä yhteistyöstä. Työ tuloksellisen ja laadukkaan työelämän edistämiseksi jatkuu entistä vahvempana ensi vuonna. 

Tavoitteena on, että vuoden 2016 loppuun mennessä Kuntekossa järjestetään 106 sparrauspäivää ja 15 sisäisten kehittäjien koulutusta. Lisäksi kehittämisverkostoja on toiminnassa 15 ja kaksi omaa oppimisverkostoa on käynnistynyt. Tekojen Torilla on puolestaan 200 kehittämistarinaa. Tavoitteiden saavuttamiseksi haastamme kaikki Suomen kuntaorganisaatiot mukaan Kuntekoon ja oman työnsä kehittämiseen.

Hyvää Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta!