Kiitos uutiskirjekyselyyn vastanneille!

Kunteko kysyi 6.4.-3.5.2017 välisenä aikana palautetta ohjelman uutiskirjeen lukijoilta. Vastauksia saatiin kaiken kaikkiaan 146. Palaute oli pääosin erittäin positiivista. Lähes 64% vastaajista lukee todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti uutiskirjeen sen saatuaan. Yli puolet (53,2%) vastanneista suosittelisi todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti uutiskirjettä kollegalleen.

Monet vastaajista kertoivat sanallisesti olevansa tyytyväisiä uutiskirjeen nykyiseen antiin. Uutiset ovat kiinnostavia, innostavia ja niissä on konkreettista tekemistä. Kehittämisehdotuksina toivottiin mm. sisällysluettoloa, pienempiä kuvia ja sitä, että Kunteko markkinoitaisiin enemmän. Toivottavia teemoja olivat mm. nuorisotyö, maaseutupalvelut, tekninen puoli, kirjanpito, sosiaali- ja terveysala sekä oppilaitokset. Kunteko kehittää uutiskirjettä palautteiden pohjalta.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille, palautteenne oli erittäin arvokasta! Vastaajien kesken arvottiin elokuvalippuja. Liput voitti Hanna Hollolasta. Hannaan ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Lisätietoa:

Anniina Tuomi, projektipäällikkö, KunTeko 2020, etunimi.sukunimi@kt.fi