Kehittäjäfoorumilta vertaistukea ja apua digihankkeisiin

Suomidigi.fi on uusi verkkopalvelu, joka auttaa julkisen palvelun organisaatioita digitalisaatiossa. Palvelua kehitetään ketterän kehityksen mallilla ja ensimmäisenä palvelussa on nyt avautunut Kehittäjäfoorumi.

Se on mutkaton ja nopea arjen kohtaamispaikka kaikille Suomen digitalisaatiota kehittäville ihmisille: siellä voi kysyä muilta neuvoa, jakaa omia kokemuksia sekä ideoida yhdessä.

Oletko mukana digihankkeessa ja asiakaskokemuksen kehittämisessä? Kehitätkö sähköistä palveluprosessia, mietitkö teknologioita tai kumppaneita kehityshankkeeseen tai kaipaatko tietoa parhaista käytännöistä? Onko sinulla hyviä työkaluja, joista olisi hyötyä muillekin kehittäjille? Ideoita, joista haluat keskustella?

Suomidigin Kehittäjäfoorumi on sinua varten: kysy, vastaa ja jaa tietoa kollegoiden kanssa osoitteessa beta.suomidigi.fi/kehittajafoorumi

Kehittäjäfoorumi yhdistää tekijät yli hallinnon- ja kuntarajojen. Se on suora yhteys kollegoihin, joista moni painii samojen pulmien kanssa digitalisaatiohankkeissa ympäri Suomea. Se on vastaus useiden julkishallinnon kehittäjien toiveisiin vertaistuesta; nopea kanava ei-muodolliseen kommentointiin, keskusteluun, osaamisen jakamiseen ja verkostoitumiseen.

Tule tutustumaan, anna palautetta ja ole mukana kehittämässä parasta mahdollista palvelua omaan ja organisaatiosi käyttöön.

Tervetuloa beta.suomidigi.fi/kehittajafoorumi