Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

15.04.2019

Itseohjautuvuuden työpajat alkavat syksyllä 2019

Itseohjautuvuuden työpaja syksyllä 2019

 

Kunteko järjestää Filosofian Akatemian kanssa Itseohjautuvuus-seminaarin 10.5. sekä myöhemmin syksyllä työpajan. Filosofian Akatemian asiantuntijoina toimivat toimitusjohtaja Karoliina Jarenko ja valmentaja Nick Ahleskog. Seminaarin tavoitteena on lisätä ymmärrystä itseohjautuvuudesta, sen erilaiseista muodoista ja ilmenemistavoista. Työpajaan osallistuvien kanssa pohditaan heille sopivia tapoja edistää itseohjautuvuutta ja siihen liittyvää kehittämisen, kokeilun ja vastuunottamisen kulttuuria.

Kolmessa työpajapäivässä syvennytään itseohjautuvuuden eri muotoihin ja pohditaan itseohjautuvuutta työpajaan osallistuvien organisaatioiden kontekstissa.

Työpajat ovat Kuntatalolla Helsingissä 13.9., 15.10. ja 13.11. kello 9-15. Työpajaan otetaan mukaan viisi organisaatiota. Osallistuminen maksaa 1500 €/osallistuva organisaatio. 

Tavoitteena on laatia kehittämissuunnitelma omaa organisaatiota ajatellen ja tarjota työkaluja teeman edistämiseksi omalla työpaikalla/omassa organisaatiossa. Osallistujat edistävät itseohjautuvuutta omassa organisaatiossaan työpajojen välissä.  Työpajatyöskentelyn lisäksi osallistujat saavat etukäteis- ja välitehtäviä, jotka edesauttavat työskentelyä työpajapäivien välissä.

 

 

Lue lisää toukokuun itseohjautuvuus-seminaarista sekä syksyn työpajasta täältä >>