Ikaalinen ja Pori loistivat yhteyshenkilötilaisuudessa

Kunteko järjesti ensimmäisen yhteyshenkilötilaisuuden 16.3.2016 Kuntatalolla Helsingissä. Paikan päällä oli parikymmentä yhteyshenkilöä ja saman verran yhteyshenkilöitä osallistui etäyhteyden välityksellä eri puolilta Suomea.

Tilaisuudessa kerrottiin Kuntekon ajankohtaisista kuulumisista sekä siitä, mitä yhteistoiminnallinen kehittäminen tarkoittaa. Lisäksi saimme kuulla Porin ja Ikaalisten kaupunkien erinomaiset puheenvuorot työelämän kehittämisestä ja siitä, miten ne ovat mukana Kunteko-ohjelmassa.

Tilaisuuden lopuksi järjestettiin työpaja, jossa yhteyshenkilöt toivat esiin Kuntekoon liittyviä suunnitelmia, kysymyksiä ja toiveita. Työpajassa selvisi, että monet osallistujakunnista eivät ole vielä hyödyntäneet Kuntekon palveluja, mutta kiinnostunus ohjelman toimenpiteitä kohtaan on suurta.    

Esitykset:

Missä mennään Kuntekossa? Miksi ja miten mukaan? Ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu
Yhteistoiminnallinen kehittäminen Kuntekon ytimessä, Johtava työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen ja työympäristöasiantuntija Anna Kukka
Case 1: Porin kaupunki: Kunteko-työryhmä ja toimenpiteet, kehittämispäällikkö Sirkka-Liisa Varjus ja työhyvinvointipäällikkö Ulla Roininen
Case 2: Ikaalisten kaupunki: Miten Kunteko tukee Uusi Ikaalinen -hanketta? Kaupunginsihteeri Jyri Mäntylä
            Ikaalisten kaupungin henkilöstön kokemuksia Kuntekosta, pääluottamusmies Åsa Mäenpää

Työpajassa esitetyt kysymykset ja vastaukset:

1. Onko Kunteko-yhteyshenkilöiden yhteystiedot saatavilla jossain? Kunteko ei ole kysynyt yhteyshenkilöiltä lupaa tietojen jakamiseen, eikä niitä julkaista. Voitte kysyä kysyä lisätietoa ohjelmahenkilöstöltä.
2. Minkälaisia projekteja voi tuoda Tekojen Torille? Tekojen Torille kerätään työelämän kehittämiseen liittyviä arkisia pieniä parannuksia ja suurempiakin kehittämishankkeita. 
3. Voisiko yhteyshenkilöille järjestää koko päivän tilaisuuden?  Kuntekon on mahdollista järjestää yhteyshenkilöille erilaisia - myös koko päivän kestäviä - tilaisuuksia, mikäli kiinnostusta on.

Kuvat:
Oikealla ylhäällä Sirkka-Liisa Varjus ja Ulla Roininen Porista
Alhaalla vasemmalla Jyri Mäntylä ja Åsa Mäenpää Ikaalisista

Lisätietoa:

Anna-Mari Jaanu, ohjelmapäällikkö, puh. +358 50 572 4620
Anniina Tuomi, projektipäällikkö, puh. +358 40 562 6397
Taina Tervonen, projektiassistentti, puh. +358 50 521 2448
kunteko[a]kt.fi