Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kuntekossa tapahtuu

Kuntekon ohjelmatoimisto lomailee 16.7.- 29.7. välisen ajan

Kuntekon ohjelmatiimi lomailee kesällä ja toimisto on kokonaan kiinni 16.7.-29.7. välisen ajan. Alkusyksyn sparraus- ja työpajahakemukset kannattaa siis lähettää ennen heinäkuun puoliväliä.

 

Kuntekon ohjelmatiimi toivottaa kaikille aurinkoista kesää! 

&nbs...

Lue lisää

Lisää laatua ja tehokkuutta kunta-alan työhön

KunTeko 2020 -hankkeessa kehitetään työelämän laatua kunta-alalla. Tavoitteena on luoda parempia käytäntöjä sekä lisätä työhyvinvointia.Puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine kertoo, millä tavoin JHL on ollut hankkeessa mukana.

Kunteko-blogit

Kuntekolla on kaksi blogia: vieraskynä ja ohjelmablogi. Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta, tutkijoilta ja kuntakehittäjiltä kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet.

Vieraskynä:

Hyveet työssä – mitä ja miksi

eetikko Antti Kylliäinen

Hyveet ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät meistä hyviä – sekä ylipäätään ihmisinä että missä tahansa roolissa ja tehtävässä, jossa satumme elämämme aikana toimimaan. Työelämässä niiden avulla rakennetaan hyvinvointia ja jaksamista, yhteisöllisyyttä ja hyvää työkulttuuria. Hyveiden myötä työntekijät saavat haltuunsa työkalun, jonka avulla he itse voivat parantaa omaa arkeaan.

Lue lisää

Ohjelmablogi:

Hyvä työntekijä saa kukoistaa hyvässä työyhteisössä

työmarkkina-asiamies Marko Heikkinen

Millainen on hyvä työntekijä? Ahkera, osaava, sitoutunut, rehellinen ja moni muu ihana superlatiivi kuvaavat kätevästi hyvää työntekijää. Sopisiko hyvän työntekijän kaavaan myös kyseenalaistava, kriittinen, pohtiva, kokeileva jne.?

Jokainen pitää itseään hyvänä työnteki...

Lue lisää


Kunteko sosiaalisessa mediassa

@kunteko2020
Haluatko kirjoittaa @kunteko2020 vieraskynään? Lähetä ehdotuksesi meille maija.ruoho@kt.fi tai @RuohoMaija .… https://t.co/YpM0G0MxOD 4 6
@kunteko2020
”Työn murros voi vaikuttaa eri tavoin eri ammatteihin ja toimialoihin. Voi syntyä kokonaan uusia ammatteja ja tehtä… https://t.co/8pvm7Ei8gF 1 4
@kunteko2020
RT @tyoterveys: #Kykyviisari on ilmainen työ- ja toimintakyvyn arviointimenetelmä asiakastyöhön. Tässä Youtubessa katsottavassa työpajassa… 2 0