Esimiestyö muutoksessa -verkostossa tapahtuu

Esimiestyö muutoksessa oppimisverkosto käynnistyi keväällä 2016. Seuraavat verkoston ajankohtaiset tapahtumat ovat:

Julkisen alan työhyvinvointitutkimus 2016

Keva on vuodesta 2008 saakka tutkinut julkisen alan työhyvinvointia. Uusin Julkisen alan työhyvinvointitutkimus julkaistaan Kansallismuseossa 9.12.2016 klo 9-11. Tilaisuutta voi seurata netissä. Lisätietoa ja ilmoittautuminen Kevan sivuilla.    

Oppimisverkostotapaaminen 9.2.2017

Verkostotapaamisessa tuunataan esimiestyötä muutoksessa. Tuunamista tuuppii Merike Aminoff Työterveyslaitokselta. Saamme samalla rautaisannoksen positiivista työn psykologiaa ja voimavarakeskeisyyttä. Tarkempi ohjelma julkaistaan joulukuussa. Paikka: Helsinki Paasitorni. Lisätietoa ja ilmoittautuminen Kevan sivuilla.

Verkoston toiminta ja hyödyllisyys rakentuvat yhteisessä vuoropuhelussa vertaisten ja asiantuntijoiden kesken. Verkoston tarkoituksena on tukea muutostyötä, muutoksessa oppimista ja kehittämistä. Järjestämme teematilaisuuksia ja jaamme ajankohtaistietoa sekä käymme vuoropuhelua verkoston Facebook-ryhmässä. Lisää muutosoivalluksia voi syntyä seuraamalla verkostolaisten ja heidän taustaorganisaatioidensa someviestintää.

Olet tervetullut verkostoon! Liity lähettämällä viesti susanna.gardemeister[a]keva.fi tai Facebook/Esimiestyö muutoksessa -oppimisverkosto.

Tutustu verkostoon Kuntekon sivuilla.