Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Kuntekossa tapahtuu

Kitee - kirkkaasti paras myös asiakaspalvelussa

Kiteen kaupunki lähestyi Kuntekoa mittavalla haasteella: kaupunkikonsernin koko henkilöstölle haluttiin tarjota välineitä asiakaspalvelun kehittämiseen. Tavoitteena oli parantaa asiakaspalvelun laatua ja vaikuttavuutta lisäämällä henkilöstön osaamista ja muuttamalla asenteita. Asia oli nostettu yhdeksi kaupunkistrategian tavoitteeksi.

Lue lisää

Varkaudessa luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut kehittävät kuntatyötä

Sisäisten kehittäjien valmennus käynnistyi Varkaudessa lokakuun 2018 lopussa. Kotihoidon työsuojeluvaltuutettu Riitta-Liisa Luostarinen ja Superin pääluottamusmies Marja Kiljunen kertoivat, miten valmennus on lähtenyt käyntiin.

Kunteko-blogit

Kuntekolla on kaksi blogia: vieraskynä ja ohjelmablogi. Vieraskynäpalstalle pyydetään asiantuntijoilta, tutkijoilta ja kuntakehittäjiltä kirjoituksia työelämän kehittämisestä ja kunta-alan tulevaisuudesta. Ohjelmablogia kirjoittavat Kuntekon ohjelmaryhmän jäsenet.

Vieraskynä:

Tunnista uudistumisen paikat ja anna palaa – itsenäisesti ja yhdessä!

työelämän kouluttaja ja valmentaja, VTM Timo Huttunen

Uudistuksista ja muutoksista on työelämässä puhuttu vuosia. Vaikka jatkuva muutostouhu meinaisi välillä kyllästyttää ja turruttaa, taitaa uudistuminen kuitenkin olla se juttu, jolla me kaikki pärjätään. Oleellista on tunnistaa ja tunnustaa millaisiin muutoksiin itse kukin omassa roolissaan voi ja pitää tarttua.

Lue lisää

Ohjelmablogi:

Kuntekosta potkua työpaikkasi kehittämiseen

Työympäristötoimitsija Anne Ranta

Työpaikoilla ja työelämässä tapahtuu jatkuvasti niin pieniä kuin suuria muutoksia. Yksi keino varautua organisaatioissa tapahtuviin muutoksiin on työntekijöiden ja työyhteisöjen kehittämisosaamisen vahvistaminen. Kehittämistoiminnan työpaikoilla tulee olla pitkäjänteistä toimintaa, sillä onnistuakseen kehittäminen vaatii organisaatioissa yhteistyötä, luottamusta, toisten kuuntelua ja arvostamista sekä linjajohdon aitoa tukea että osallistumista.

Lue lisää


Kunteko sosiaalisessa mediassa

@kunteko2020
Uusimmassa Kuntatiimissä linkki Kuntekon ensi vuoden kiinnostavien kehittämisteemojen äänestykseen. ☝️… https://t.co/2WA6TmaNeQ 0 3
@kunteko2020
@UllaHytti Kiitos kutsusta! 😊👌 0 1
@kunteko2020
Joulukalenterin 13. luukussa @Porikaupunki, joka on vuosittain järjestänyt kilpailun ja palkinnut uudistuvia työyht… https://t.co/3KgAAT4d06 2 4
@kunteko2020
RT @ViVaNieminen: Työikäisten hyvinvointi unohtuu helposti. Indikaattorit ovat vajavaiset ja muiden hyvinvointia on ehkä helpompi tarkastel… 6 0