Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

22.02.2016

Ajankohtaista Kunteko-yhteyshenkilöille

Kuntia ja kuntayhtymiä on pyydetty nimeämään Kunteko-yhteyshenkilö. Yhteyshenkilön tehtävänä on seurata Kunteko-ohjelman etenemistä, olla tietoinen ohjelman tarjoamista palveluista ja yhteistyömahdollisuuksista sekä välittää Kuntekolle tietoa oman organisaation kehittämistoimenpiteistä ja -tarpeista. Lisäksi yhteyshenkilö toimii tiedonvälittäjänä oman organisaation sisällä.  

Yhteyshenkilöt saavat noin kerran kuukaudessa ilmestyvän ohjelman uutiskirjeen. Lisäksi heille lähetetään tarpeen mukaan yhteyshenkilökirjeitä. Vuoden 2016 ensimmäinen yhteyshenkilökirje on julkaistu. Kirjeessä avataan mm. yhteyshenkilökyselyn tuloksia ja kerrotaan käytännön esimerkkejä kehittämisestä sekä Kuntekon palvelujen hyödyntämisestä. Lue kirje tästä.

Tervetuloa yhteyshenkilötilaisuuteen 16.3. Helsingissä!

Yhteyshenkilökyselyyn kirjattujen toiveiden mukaisesti Kuntekolla on iloa kutsua Kunteko-yhteyshenkilöt ja muut asiasta kiinnostuneet yhteiseen tilaisuuteen Helsingissä 16.3.2016 klo 13-16. Tilaisuudessa voit verkostoitua ja kuulla työelämän kehittämisestä sekä Kuntekon palvelujen hyödyntämisestä mm. Porissa ja Ikaalisissa. Lisäksi saat vinkkejä yhteyshenkilönä toimimiseen. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteyden välityksellä. Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.   

Kunteko-yhteyshenkilöitä voi olla samassa organisaatiossa useampia esimerkiksi eri toimialoilla. Mikäli yhteyshenkilöä ei ole vielä nimetty tai heitä halutaan nimetä lisää, se käy helposti täällä.