Jaa:Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Henkilöstölähtöisen tuloksellisuuden oppimisverkosto

Miten saada koko henkilöstön osaaminen ja potentiaali mukaan kehittämiseen? Lokakuussa 2017 käynnistyi kuntaorganisaatioille henkilöstölähtöisen tuloksellisuuden oppimisverkosto. Verkoston lähtökohtana on Sitran toteuttama LATU-hanke, jossa saatiin aikaan tuloksia tuottavuudessa ja työelämän laadussa sekä uudistettiin työkulttuuria.

Henkilöstölähtöinen tuloksellisuus = tavoitteena on parantaa kuntaorganisaation tuloksellisuutta osallistaen koko henkilöstö ideoimaan, toteuttamaan ja arvioimaan uusia toimintamalleja.

Oppimisverkosto pähkinänkuoressa:

  • Kyse on pilotista, jota kokeillaan Kuntekossa 13.10.-11.12.2017. Mikäli kokemukset ovat hyviä, vastaavaa voidaan järjestetään uudelleen vuonna 2018.
  • Pilottissa on mukana 4-6 kuntaorganisaatiota. Jokaisesta tulee mukaan 2-4 henkilöä (johtoa, esimiehiä, henkilöstön edustaja Kuntekon periaatteiden mukaisesti). Mukana on henkilöitä, joilla on lupa viedä asioita eteenpäin.
  • Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää sitoutumista Helsingissä järjestettäviin työpajoihin ja Skype-tilaisuuksiin sekä oman kehittämistyön eteenpäin viemistä pilotin aikana.
  • Organisaatiossa valitaan alustava kehittämisen kohde ennen aloittamista. Se voi liittyä toimialaan, toimintatapaan, prosessiin tms.
  • Verkostossa luodaan henkilöstölähtöisen kehittämisen toimintasuunnitelmat ja saadaan työmenetelmät & työkaluja valittujen kehittämiskohteiden edistämiseksi

Verkostoa vetävät kilpailutetut asiantuntijat Leena Nousiainen (Rondo Training Oy) sekä Heli Vähätiitto (Dazzle).

Katso aiheeseen liittyvä webinaari YouTubessa.

Lisätietoa:

Anniina Tuomi, projektipäällikkö, anniina.tuomi[a]kt.fi ja 0405626397